tirsdag 9. juni 2015

House of MEtter hendelsene i Avengers Disassembled har Scarlet Witch blitt et problem; hun er mentalt ustabil og greier ikke å kontrollere de enorme virkelighetsforvrengende kreftene sine. The Avengers og X-Men møtes for å avgjøre skjebnen til deres tidligere lagkamerat da et hvitt lys sluker dem.

Wolverine våkner opp i en verden som ikke er helt riktig. Mennesker med mutantkrefter er nå helt normalt, og Magneto og barna hans hersker over menneskeheten. Alt er blitt snudd helt på hodet.Wolverine setter ut for å finne resten av X-Men, som ikke husker noe og nå har helt andre liv, for å komme seg tilbake til den virkelige verden og stoppe Scarlet Witch før hun river universet i fillebiter. Kampen som følger får konsekvenser ingen noen gang kunne forestilt seg, og de som rammes hardest er X-men.

Dette er en cross-over av episke proporsjoner, fylt med action, svik og død. Hendelsene i House of M skaper store ringvirkninger i X-Men universet, og kan på mange måte sammenlignes med mutantmassakren i Genosha. Hvem gjenstår når røyken har lagt seg? Det eneste som er sikkert er at verden aldri vil bli den samme etter dette.


Anbefales for voksne som setter pris på tragedier.
 

7/10 legoklosser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar