onsdag 15. juli 2015

Ting fra SDCC som får oss til å hyle som småjenter

San Diego ComicCon (SDCC) er et mekka for tegneserie- og filmentusiaster, og er for populærkultur det E3 er for spill. I år kom det sykt mange spennende nyheter fra E3 ( Fallout 4,  Mass Effect Andromeda, Fractured But Whole), og ComicCon var ikke noe dårligere.

Her er en liten liste over ting som gjorde at vi, godt voksne mennesker, hylte som en gjeng småunger med carte blanche i en godteributikk:

ALT SOM HADDE MED STAR WARS Å GJØRE!


Fordi...Star Wars. Det blir to juleaftener i år, for å si det sånn!ALT SOM HADDE MED DAWN OF JUSTICE Å GJØRE!


Fordi det er duket for århundrets showdown, fordi Ben Affleck ser ut til å bli en heidundrenes kul Batman (alle som tviler kan ta seg en bolle), fordi Henry Cavill ER Supermann og fordi Zack Snyder alltid lager utrolig pene filmer, om ikke alltid bra filmer (* host host Sucker Punch host host*). 2016 kan ikke komme fort nok!


ALT SOM HADDE MED THE EXPANSE Å GJØRE:


Fordi vi her i Sandvika er die hard fans av bøkene, og trailerne for serien så langt ser ekstreeeeeemt lovende ut (selv om noen av oss mener de har valgt feil Punisher til å spille Miller). Vi gleder oss til å se romskipene, og om de er stygge og klumpete som i bøkene, eller om de har valgt å gjøre dem mer strømlinjeformet og sexy. Vi gleder oss til å se karakterene og om de lever opp til forestillingene våre. Vi gleder oss til å se slåsskamper i null tyngdekraft. Samtidig er vi veldig spente og nysgjerrige på hvordan de har løst Belter-problemet. Artikler og intervjuer som har dukket opp så langt gir oss troa på at denne serien kan bli noe helt spesielt. The Expanse har premiere i desember.AWESOME COSPLAY!

Doc Brown og Marty McFly

Lorde

Chewie's Angels

Ghostbusters Ackbar

George Lucas

The Twins (ser du hvem som skjuler seg under parykken?)

Galactus og Silver Surfer

Imperator Elsa, Mad Anna og Warboy Olaf

Edvard Saksehånd

Mad Maxine-crew

Vanellope von Schweetz

Thanos

P.S Vi gleder oss også til Deadpool, Suicide Squad, og zombie-westernfilmen til Nick Carter, AJ McLean og Joey Fatone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar