torsdag 30. juli 2015

Outland Outing: Vi har sett Ant-Man!!!!

Scott Lang er en helt vanlig fyr. Han har en ekskone og en datter. Han har tatt noen tvilsomme avgjørelser og sittet i fengsel, hvor han fått seg litt tvilsomme venner. Disse vennene får Scott til å bryte seg inn i et hus og stjele penger fra en styrtrik gammel noldus (Scott er ikke så vanskelig å overtale, han trenger penger til å forsørge datteren sin). Den gamle noldusen viser seg å være Hank Pym, skaperen av The Pym Particle, og en av grunnleggerne til The Avengers.


Den skal hvor, sa du?!


 Pym og Scott inngår en avtale slik at Scott slipper å havne i fengsel igjen, og vips er Scott Lang på vei til å bli en vaskeekte superhelt!

Sjå mor, eg er Maurmannen!

Han har ikke blitt bitt av en radioaktiv edderkopp, han har ikke blitt eksperimentert på av militæret, han har ikke blitt utsatt for gammastråling, han er ingen gud, milliardær, playboy eller filantrop. Han er bare en helt vanlig fyr, med en drakt som gjør at han kan bli bitteliten og kommunisere med maur.

Du er for schtøgg for meg, og morra di er med på det verste!

Selv om han ikke har superkrefter, har han masser av mæd skillz fra tiden som innbruddstyv. Hope van Dyne, dattera til Hank, lærer ham også noen nyttige skillz, og før man vet over det er montagen over og Scott må redde verden fra Yellowjacket, den tidligere læregutten til Hank.

Drakta mi er sykt mye kulere enn drakta di, da.

Ant-Man er ikke sånn superoriginal hva plot angår, den er på en måte Iron Man i ny drakt (høhøhø), men den tilfører et lite friskt pust til superhelt-sjangeren, ved å innføre et heist-element a la Ocean's Eleven (Ant-Man's Eleven million). Det er også forfriskende å se den vanlige mannen i gata som helt, og bli servert dramatikk og action i litt mindre skala. Man trenger ikke ødelegge hele New York for at en film skal være underholdende...(*HostAvengersHost*) Ant-Man er utrolig morsom og kul, og Paul Rudd er knakendes god som superhelt. Han har også en av de beste sidekickene i Marvel-universet; fengselskompisen Luis, spilt av en herlig Michael Pena, som leverer one-liners og comic relief som en gud!


Luis skjønte plutselig hvor maurene var på vei.

Alt i alt kan vi vel si at Ant-Man er en uventet god og sjarmerende avslutning på MCU Fase 2, og vi gleder oss til at han dukker opp igjen i Captain America 3: Civil War.P.S. Siden dette tross alt er en Marvel-film, lønner det seg å vente til rulleteksten er helt ferdig...

Blogglistenhits Bloggere i Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar