fredag 21. august 2015

Captain Marvel? Finnes du der ute?

I det siste har det vært mye snakk om at Ronda Rousey burde spille Captain Marvel, etter at hun uttrykte et ønske om det i en Reddit AMA. Mange fans og bloggere, samt Kevin Smith, har vist sin støtte og begeistring for dette. Vi synes det hadde vært awesomesauce å sett noen som Rousey i Captain Marvels drakt, bare se på disse bildene som fans har laget:


Sammenlign disse bildene med den "ekte" Captain Marvel:
Det er ingen tvil om at Rousey lett kunne tredd inn i rollen som Carol Danvers/Captain Marvel. Dama er en kick-ass slåsskjempe, som så langt ikke har tapt en kamp, og hun er en kjempegeek! Men det er et par problemer med dette valget... For det første er hun ikke en skuespiller, men en sportsutøver. Og ja, det funket kjempefint å ha Dave Bautista som Drax i Guardians of the Galaxy, men Captain Marvel er en rolle av et litt annet kaliber. Det vil si, mange flere replikker, som igjen krever større skuespiller-evner. Skal man dømme utifra Expendables 3, Furious 7 og Entourage har Rousey et stykke igjen å gå.

For det andre finnes det allerede en del skuespillere som ville passet fint inn i denne rollen, blant annet:

Fanart
 og
Fanart
 og
Fanart
Sistnevnte, Katee Sackhoff er, som noen kanskje vet, blitt brukt som inspirasjon for den nåværende Carol Danvers, og det er det ganske vanskelig å konkurrere med! Men det er en skuespiller som ikke er blitt nevnt ennå, som uten tvil er DEN BESTE for rollen som Captain Marvel. Og det er jo så klart:


CHRIS PRATT!!!

La oss sammenligne med bildet av Captain Marvel igjen:Likheten er skremmende! At det i det hele tatt er tvil om hvem som burde spille henne er for oss helt uforståelig. Skjerp dere, Hollywood!

Captain Marvel kommer på kino i 2018.

Har du lyst til å lese mer om henne kan du begynne her:


eller her:

Blogglistenhits Bloggere i Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar