tirsdag 8. september 2015

Nytt i nerdosfæren: Bilder fra The Shannara Chronicles og bittelitt synsing om American Gods

MTV har tatt på seg det store ansvaret med å lage en TV-serie av Shannarabøkene til Terry Brooks, nærmere bestemt The Elfstones of Shannara, som er andre bok i Shannara-trilogien. Den handler kort fortalt om Wil Ohmsford og Amberles desperate reise gjennom The Four Lands for å gjenopprette en magisk barriere som holder monstre og demoner borte fra resten av verden. Settingen er en postapokalyptisk fantasyverden befolket med mennesker, alver, trollmenn, dverger og alskens rare vesener. Spennende saker med andre ord! 
MTV har avslørt hvem som skal spille de forskjellige rollene, og det har allerede begynt å dukke opp bilder fra selve serien, som har premiere i januar 2016:


Wil Ohmsford

Allanon, den siste druiden av sitt slag.

Alvekongen Eventine

Alveprinsen Ander

Tronarvingen Arion

Alveprinsessen Amberle

Cephalo, lederen av The Rovers

Eretria, tyv og medlem av The Rovers

Commander Tilton
Bildene er hentet fra Fantasy Faction.

Ut ifra disse bildene og den offisielle traileren å dømme ser det jo ekstremt lovende ut! Det virker som både spesialeffektavdelingen og kostymemakerne har fått et greit budsjett å jobbe ut ifra. Det kan jo også nevnes at regissøren av Iron Man 1 og 2, Jon Favreau, er knyttet til prosjektet som executive producer (han har også vært produsent på Iron Man 3, The Avengers og The Avengers: Age of Ultron). 
Shannara-serien regnes som en fantasy-klassiker, og har vært på leselisten til de fleste entusiaster de siste 20 årene, så MTV har mye å leve opp til...men vi i Outland gleder oss som småunger! SQUEEEEEEEEEE!


I tillegg til The Shannara Chronicles, skal det også lages TV-serier av The Magicians, Shadowhunters, Emerald City og American Gods. Vi i Outland er ekstremt spente på, og smått skeptiske til Starz' forsøk på å lage en serie av Neil Gaimans ikoniske American Gods, og har så klart hevet oss ut i en diskusjon om hvem som burde spille de forskjellige rollene i serien. Denne diskusjonen har gått *noe* over styr, og fortjener rett og slett sitt eget blogginnlegg. Stay tuned!
Blogglistenhits Bloggere i Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar