tirsdag 20. oktober 2015

Nytt i nerdosfæren: Name of the Wind og Y: The Last Man blir også TV-serie!!


The Name of the Wind


For noen uker siden kom nyheten om at Lionsgate hadde vunnet kjøpskrigen om rettighetene til The Kingkiller Chronicles. Avtalen gikk originalt ut på at Lionsgate skulle lage film av bøkene, men nå har det blitt utvidet til film, TV-serie og videospill! That's right! Du som fan skal få lov til å fordype deg i Kvothes verden , og bli kjente med Rothfuss sine karakterer over flere forskjellige plattformer. Hvis det funker og blir en suksess kan det jo tenkes at det gir mersmak og andre fantastiske serier får samme behandling (*host host Malazan Book of the Fallen host host*)!

Laget av Donato Giancola


Du kan lese mer om det på bloggen til Patrick Rothfuss. Folka hos Tor.com har også gjort en strålende jobb med å caste filmen/TV-serien/videospillet. Du kan se lista deres her. Patrick Rothfuss har tidligere nevnt at han kunne tenke seg Natalie Portman som Denna, Morena Baccarin som Fela og Neil Patrick Harris som Bast. Bridget McGovern hos Tor har valgt å gå i en litt annen, og mye bedre retning, spør du meg! Selv om lista hennes er MEGABRA er det fortsatt mange karakterer som ikke har fått noe ansikt... man skal ikke se bortifra at vi slår hodene sammen og koker opp vår egen casting... SQUEEEEEE!!

Y: The Last Man

Det har lenge gått rykter om at Y: The Last Man skulle bli filmatisert, men det har så langt blitt med ryktene. For en uke siden kom  Hollywood Reporter med nyheten om at FX skal lage TV-serie av Y, i samarbeid med skaperen Brian K. Vaughan. Prosjektet er for øyeblikket kun i utviklingsfasen, men vi tillater oss å glede oss litt likevel!

Yorick og Ampersand

Y: The Last Man handler om Yorick og apen hans Ampersand som prøver å overleve i en dystopisk post-apokalyptisk verden. Et virus har utryddet alle menn, og Yorick er den eneste som er igjen. Serien er skrevet og tegnet av Brian K. Vaughan og Pia Guerra. Vaughan jobber for tiden med en annen Outlandfavoritt, nemlig Saga.


Det blir med andre ord veldig spennende å se på TV fremover! Så spennende at man egentlig bare bør slutte på jobb og skole for å få med seg alt, eventuelt så må man skaffe seg en Time-Turner...Blogglistenhits Bloggere i Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar