onsdag 25. november 2015

Nytt i nerdosfæren: Fortunately the Milk, The Golden Compass og Civil War!

Det går rykter om at Fortunately the Milk, Neil Gaimans barnebok fra 2013, skal bli film - en live action/animasjonshybrid av en film, a la Who Framed Roger Rabbit og Space Jam. Animal Logic, folka som laget alle effektene til Lego The Movie, er en del av prosjektet. Edgar Wright, mannen bak Shaun of the Dead, Hot Fuzz og Scott Pilgrim vs The World, skal regissere og Bret McKenzie (Flight of the Conchords) skal skrive manus. Vi i Outland kan ikke tro noe annet enn at denne duoen kommer til å produsere noe bra, og hysterisk morsomt! I tillegg sies det at Johnny Depp skal spille en av rollene i filmen, men om det er faren eller Dr Steg vites ikke.
Johnny Depp er forøvrig også aktuell med oppfølgeren til Tim Burtons Alice in Wonderland, Alice Through the Looking Glass, og en oppfølger til Gnomeo and Juliet, en film foreløpig titulert Sherlock Gnomes (!).

Johnny Depp som the Mad HatterI 2007 kom det en filmatisering av første bok i Phillip Pullmans fantastiske trilogi, His Dark Materials. Filmen var så klart The Golden Compass, med Daniel Craig, Eva Green og Nicole Kidman, og regnes stort sett for å være en døgnflue.


Den kom og forsvant i løpet av et øyeblikk, og har ikke blitt nevnt siden. Vi som digger bøkene og gjerne skulle sett en oppfølger til filmen, eller en remake av den, har grått våre bitre tårer de siste 8 årene. Men nå! Nå ryktes det altså at BBC har kjøpt opp rettighetene til bøkene og skal lage en miniserie på 8 episoder... SQUEEEEEEEEE!!

Foreløpig vet vi ikke noe mer enn at serien kommer, og det holder for oss. Fordi vi har nye bilder fra Fantastic Beasts and Where to Find Them å kose oss med!
Utifra bildene å dømme handler filmen om at Newt har en blå frakk og en brun koffert, og han reiser steder. Det blir spennende å se hva slags eventyr frakken havner i. Du kan lese mer om filmen her. Men det som blir enda mer spennende er å se hvordan det går med Steve Rogers og Tony Stark når de barker sammen i Civil War. Traileren lover i hvert fall at det kommer til å gå hett for seg!
Å HEILAGE OLAV, VI GLEDER OSS SÅ SYYYYYYKT!!!! 29 APRIL ER ALTFOR LENGE TIL, HVA I ALL VERDEN SKAL VI TA OSS TIL I MELLOMTIDEN?!?!?!

Åja, Star Wars: Force Awakens.
  Blogglistenhits Bloggere i Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar