mandag 7. desember 2015

Manga Madness Mandag: Hvem vi vil ha med på laget når vi spiller RPGs!


Om du har spilt RPGs i form av World of Warcraft, Diablo eller Baldur's Gate på PC, eller Dungeons & Dragons og Pathfinders i "brettspill"-modus, så vet du at man har  med seg et party som skal forenkle turer i dungeons, eller hjelpe deg med å slå bosser som er 20 leveler over deg. Hver karakter har en spesifikk rolle og er veldig flink (forhåpentligvis) innenfor dette feltet. Nå har vi satt oss ned og tenkt NØYE over hvem vi ville hatt med oss i en slik gruppe og har da kommet frem til disse mangakarakterene:  

Alex Louis Armstrong - Tank/glorious barbarian. 
Fra Fullmetal Alchemist
Trenger jeg si noe? Hvem blir IKKE skremt av godeste, muskuløse Armstrong? Draugr løper andre vei og edderkopper dåner! WIN.

Nagisa Shiota - Rouge 
Fra Assassination Classroom
Han ser ut som ei jente, er spinkel og snill, men når det gjelder hugger han til som en huggorm uten tvil. Nagisa er den perfekte snikmorder og dermed har han fått en plass i gruppen min!

Evangeline A. K. McDovell - Mage 
Fra Mahou Sensei Negima 
Evangeline ser ut som hun er 10, men er egentlig en over 700 år gammel vampyr med epic magiske krefter og har dukker/roboter hun kan manipulere som sidekicks! Let's roll!

Kouen Ren - Cleric/Healer
Fra Magi Labyrinth of Magic
Kouen har flere djinner som han kan bruke for å hjelpe gruppen. Ikke bare kan han manipulere jorden og denge løs på folk, han har også en rosa (!!) føniks som healer på null komme niks. Perfekt cleric, sånn bortsett fra at han ikke er spesielt religiøs... Men han er VELDIG dedikert! Til å drepe ting... Ja... Perfekt!

Amir Halgal - Ranger 
Fra A Bride's Story
For det meste er Amir opptatt med sitt nygifte liv og gjør så godt hun kan å passe inn. Men noe hun ikke kan legge av seg er jakting med pil og bue fra hesterygg, og få kan måle seg med hennes skillz.


EKSTRA!

Saitama - Fighter/Monk
Fra One- Punch Man
Det blir sikkert noe OP (som i at vi hadde sikker bare trengt Saitama), men om jeg MÅTTE ha hatt med en fighter (monk, eheheh) så hadde det blitt han. Hvem ellers? 


Nå er dette sikkert en ganske kaotisk gruppe, med tanke på at noen er onde, noen er barn og noen er nakne, men jeg er sikker på at vi kunne ha overkommet disse (store) forskjellene og faktisk tatt en boss eller fem! :D

Blogglistenhits Bloggere i Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar