mandag 4. januar 2016

Manga Madness Mandag: D.Gray- Man!


Har du lest D.Gray- Man? Historien om unge Allen Walker med en arm som blir til et demondrepende våpen? Nei? Da er tiden for å begynne NÅ!

Mangaen D.Gray- Man kom ut i 2004 og har pågått siden da. I 2006 fikk den anime og endte med fantastiske 106 episoder, men der ble det stopp.
Tegneren ble dessverre syk og har bare tegnet litt og litt, og serien stoppet midlertidig opp i 2012, men plutselig ga hun livstegn fra seg i oktober 2015 i form av et ekstra kapittel og noen måneder senere fikk vi nyheten: Det kommer en ny anime! 2016 er året for dem som har bedt og håpet på en fortsettelse fra der 2006 animen lot oss henge på tørk og det ser ut til at den vil fortsette og følge mangaen (yaay!). Det blir også nye voice actors, men selv om jeg elsket de tidligere så har jeg håp for de nye!

For dere som er nye til D. Gray- Man: Allen Walker, en foreldreløs gutt, blir beordret av vergen sin å bli med i "The Black Order", en organisasjon med eksorsister som bekjemper The Millenium Earl og demonene han lager. Med sin høyre hånd som kan bli til et demondrepende våpen og venstre øye som kan se demoner i forkledning kjemper Allen med sine nye venner og prøver å redde verdenen fra ondskap.

Her er den bittelille smakebiten de har latt oss se så langt. Enjoy!


Blogglistenhits Bloggere i Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar