lørdag 30. januar 2016

Nytt i nerdosfæren: A Series of Unfortunate Events og American Gods


Vi alle husker den filmen som kom ut i 2004, med vår godeste Jim Carrey som skurken. Vi husker også at det var en veldig... merkelig film, som ga oss blandet meninger. IMDB ga den faktisk 6,8/10 og det er slettes ikke verst.
Som fan av Lemoney Snickets barnebøker med samme navn liker jeg og tenke på filmen som noe helt for seg selv og ikke noe i Snickets univers i det hele tatt (jeg liker faktisk filmen veldig godt) for selv om den var noenlunde tro til bøkene så hadde den gjort seg bedre som serie.

Men nå! 2016 er året hvor alle våre drømmer blir sanne! 16. Januar kom Neil Patrick Harris ut med denne nyheten:

- "I’m excitedish to portray Count Olaf – its spending all day with those three horrible child actors that will be a challenge. #sneer #shudder"

To gode nyheter i en twitter post! Det kommer en Netflix serie av A Series of Unfortunate Events OG Neil Patrick Harris skal spille rollen som den fæle Count Olaf!!! Squee! 
Hvis noen er i tvil om mr. Harris er rett for denne rollen, la meg legge til bevis som viser til det motsatte. Alle vet at Count Olaf er en mester (kremt) i forkledning og man ser at Harris er godt i gang. 

Exhibit A

Exhibit B

Exhibit C

Exhibit D
To andre skuespillere er bekreftet. Malina Weissman (som spiller ung Supergirl) skal spille Violet og nykommeren Louis Hynes skal spille Klaus. Sunny har vi ikke fått høre noe om enda, men vi satser på at de finner ei jente med unormalt sterke tenner snart. Vi har enda ikke fått noen slippdato, men IMDB hinter til at første episode kommer i August 2016, så vi får bare bite tennene sammen og se på alle de andre kule tingene som kommer ut i mellomtiden!
Shadow? 

In other news: Rollen som Shadow Moon har falt på The 100 skuespilleren Ricky Whittle og selv om han ikke var med i spekuleringen vår (som du kan lese om her) GLEDER vi oss.
Neil Gaiman har gått ut og sagt at Whittle er det perfekte valget og at han var kjempeflink under audition og når mannen selv sier det er bra, hvem er vi til å krangle? 


Blogglistenhits Bloggere i Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar