tirsdag 12. januar 2016

The Dark Tower: Casting-nyheter og spekulasjoner


En filmatisering av The Dark Tower-serien til Stephen King har vært like av og på som forholdet til Ross og Rachel i Friends. Men nå virker det som ryktene har fått litt stødigere bein å gå på! Det sies at den episke bokserien om Roland Deschain og hans søken etter the Dark Tower skal bli flere filmer, og første film har allerede fått en utgivelsesdato (13. januar 2017) og en regissør (Nikolaj Arcel)! Og når et filmprosjekt har kommet så langt blir det så klart slengt ut navn i hytt og vær på hvilke skuespillere som skal spille de forskjellige rollene. Foreløpig er det bare to navn som er sånn halvbekreftet.

Ryktemølla vil ha det til at godeste Idris Elba skal spille Roland Deschain, noe som er et veldig spennende og interessant valg. Idris er en fantastisk skuespiller, men for de som har lest bøkene kan man vel trygt si at han ikke ligner så veldig på Roland.
Stephen King har postet dette på Facebooksiden sin i etterkant av annonseringen:

"To me, the color of the gunslinger doesn't matter. What I care about is how fast he can draw... and that he takes care of the ka-tet."

I mitt hode har Roland Deschain alltid sett ut som dette:Hadde Clint Eastwood spilt rollen som Roland, kunne man ha brukt sønnen hans, Scott Eastwood, til å spille unge Roland i Wizard and Glass.

Det svirrer også rykter om at Matthew McConaughey har blitt tilbudt en rolle i filmen. 
Lenge trodde man at han var tilbudt rollen som Roland, men nå virker det mer sannsynlig at rollen det er snakk om er The Man in Black - den ikoniske skurken som dukker opp helt i begynnelsen av The Dark Tower-serien.

Matthew McConaughey er alltid en særdeles solid skuespiller, og ville nok gjort en svært god jobb med The Man in Black. Kildematerialet er i hvert fall mer enn spennende nok! Men igjen, de som har lest bøkene har sikkert gjort seg opp en mening om hvordan de forskjellige karakterene ser ut, og The Man in Black er intet unntak for min del. Hadde det vært opp til meg, hadde jeg casta denne karen her:


Billy Drago er fyren som alltid spiller skurk, og han har skurket seg gjennom både Charmed, Supernatural og The Hills Have Eyes.


Foreløpig har ikke de andre karakterene blitt nevnt, men det dukker forhåpentligvis opp noen konkrete nyheter i løpet av våren.  Det er jo tross alt bare ett år til serien har premiere! I mellomtiden kan man jo spekulere, håpe og drømme, og lage seg en aldri så liten ønskeliste. Noe vi så klart har gjort!


Jake ChambersDa jeg var yngre og så Peter Pan (2003) tenkte jeg at Jeremy Sumpter hadde vært awesomesauce som Jake Chambers - den unge gutten Roland møter på en way-station og tar med seg videre på jakten etter The Man in Black. Men dette er jo desverre noen år siden og Jeremy kan ikke lenger passere for en 12-åring.

En som kan passere for en 12-åring, derimot, og som har samme utseende og intensitet som Jake Chambers er Thomas Brodie-Sangster, bedre kjent som First Order Officer i Star Wars: The Force Awakens.
Eddie Dean


Som den elskverdige junkien Eddie Dean så jeg aller først for meg Kevin Corrigan...


Men etter å ha sett Oscar Isaac som gærningen Nathan i Ex Machina, og som den sjarmerende piloten Poe Dameron i Star Wars: The Force Awakens, er jeg overbevist om at han hadde vært perfekt som Eddie Dean!Odetta Holmes/ Detta Walker/Susannah DeanSusannah Dean var fastspikra etter at jeg så første episode av Firefly. Gina Torres er perfekt!


Blogglistenhits Bloggere i Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar