mandag 15. februar 2016

Captain SkullpoopL- En romantisk komedie for hele familien! (P.S. Vi tilgir deg, Ryan Reynolds)

<3


Som så mange andre valgte vi i Outland å gå og se Deadpool på Valentine's Day fordi filmen er blitt promotert som en romantisk komedie. Dette er teknisk sett ikke feil - Deadpool er både romantisk og komisk...og fryktelig, fryktelig upassende.

<3 <3

Deadpool er grov. Grov i kjeften. Grove vitser. Grov vold. Deadpool er resultatet av at Spiderman og Smokin' Aces har fått barn sammen, og så har de ansatt Trevor Phillips som barnevakt.


<3 <3 <3

Filmen har nok nakenhet til å gjøre Hugh Hefner fornøyd. Nok banning og kreative kraftuttrykk til å gjøre en bryggesjauer stolt. Og nok overdreven vold til å få selv Tarantino til å trekke på smilebåndet. Denne filmen er egentlig så ufin at den ikke burde sees av noen.

<3 <3 <3 <3

Vi elsket så klart hvert sekund av den! Den hadde stort sett alt vi kunne ønske oss av en Deadpool-film, noe som var ganske tydelig allerede fra introsekvensen. Filmen er stappet full med onaneringsvitser, ellevill harselering med alt fra IKEA-møbler til Hugh Jackmans baller til Ryan Reynolds andre superhelt-og "Deadpool"-filmer som vi ikke skal nevne ved navn (burn in hell, GL!!!), vittige replikker, "breaking down the 4th wall"-øyeblikk, popkulturelle referanser, en Stan Lee-cameo og et tonn av overdreven, herlig vold, samt en frekk liten montage hvor Deadpool mekker kostyme og tester ut superkreftene sine.
Deadpool deler ut sleivspark i hytt og gevær, med begge bein! Ingen er trygge, selv ikke Fox eller Ryan Reynolds selv. Men Deadpool er jo ikke aleine i filmen! Han deler skjermen med blant annet ei heit berte, en britisk skurk, en comic relief eller to (T.J Miller <3) og to stk X-Men (Hvorfor bare 2?Filmstudioet hadde ikke råd til flere). 
En av de beste slåss-scenene foregår mellom Deadpool og Colossus...eller Deadpool slåss, og Colossus bare står der. Kampen går ikke i Deadpools favør, for å si det mildt. Senere får Colossus gørra banket ut av seg av Angel Dust, og han (samt publikum) får bakoversveis av hvor sterk den dama egentlig er (Gina Carano <3). 
Med Colossus nede for telling er det Negasonic Teenage Warheads tur til å skinne. Eller rettere sagt: eksplodere. Hennes spenstige evner gjør finalen svært minneverdig. Siden vi har vært ute en vinternatt før ble vi så klart sittende gjennom hele rulleteksten. Den var lang, men det var verdt det!
Vi ble sittende sånn her etterpå:
Så, kort oppsummert: Filmen er totes mcgotes AWESOME!!!!!

Karakter: 9/10 LegoklosserVi gleder oss til 2'ern.


#StephenLangforCable

Blogglistenhits Bloggere i Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar