mandag 1. februar 2016

Manga Madness Mandag: 5 Romance Manga Vi Elsker

Vi her på Outland er noen suckers for romantikk! Derfor har vi plukket ut 5 av de mange bra kjærlighetsmangaene som er der ute som vi gjerne vil vise dere.Maid- sama
Misaki er streng, standhaftig og en av de fåtallige jentene som går på skolen man stole på. Men hun har en stor hemmelighet; etter skoletid jobber hun som en søt og snill maid på en maid cafe. For at guttene ikke skal få overtaket holder hun dette hemmelig, men en dag blir hun oppdaget av sadistiske Usui, en av guttene på skolen som hun virkelig misliker.
Men etter en skremmende episode merker Misaki at det er ikke alt hun klarer alene og begynner litt etter litt å lite på Usui.
En saktegående, humorfylt manga stappet med tsundere og kjærlighet!


Say I Love You

Det hele startet med et spark i ansiktet.
Mei er den typiske, stille jenta som får slemme bemerkninger slengt etter seg i gangen.
Yamato er populær, spesielt blant jentene. Derfor er det veldig rart når han viser interesse for Mei, som sparker han i ansiktet.
Det viser seg at Yamato er en veldig snill sjel og ser Mei for hvem hun er på innsiden.
High School Romance på sitt beste, med modne karakterer og moderne setting. Karakterene er innholdsrike og alt (klærne!) er illustrert ned til den minste detalj. Love it!Love at Fourteen
Kazuki og Kanata er mye mer moden en resten av klassekameratene og blir dermed sett opp til av både studenter og lærere. Kazuki representerer guttene og Kanata jentene og som 14- åringer flest holder de seg til sine.
Men i all hemmelighet møtes de etter skoletid og faller sakte men sikkert for hverandre.
Dette er en søt, uskyldig kjærlighetshistorie mellom to tenåringer som holder forholdet sitt skjult for resten av skolen.
Chobits
Chobits er en mørk kjærlighetsfortelling i typisk CLAMP-stil om en gutt ved navn Hideki, som finner en robotjente forlatt i søpla. Han slår henne på og finner ut at hun ikke har noe data, men hun kan fortsatt røre seg og lærer alt hun ser rundt seg. Han gir henne navnet Chi og der begynner eventyret om forbudt kjærlighet mellom mann og maskin.
Som ikke Hideki har nok med forholdet mellom han og Chi, opplever visst alle rundt han kjærlighetssorg, og som den gode karen han er prøver han å hjelpe så godt han kan.
Den er fantastisk illustrert og veldig, veldig søt. Men i motsetning til de andre mangaene her på listen er den veldig dyster, men absolutt verdt å lese.

Dawn of the Arcana
Nakaba ble giftet bort til Ceasar for å opprettholde fred mellom landene deres.
Men på grunn av sitt røde hår blir Nakaba møtt med fiendtlighet fra både sin nye mann og resten av slottet.
Men Nakaba er standhaftig, og hennes utadvendte og sterke personlighet rører ved den unge prinsen og etter hvert forelsker han seg i henne og beskytter henne mot farene i slottet.
Serien starter stygt, med vold og drapstrusler mot den ene og den andre, men myker seg ut samtidig som den opprettholder den tøffe fantasy-følelsen.

  Blogglistenhits Bloggere i Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar