onsdag 13. april 2016

Nytt i nerdosfæren: ALT Har Fått Ny Trailer!!
2016 er det store superheltfilm- året og vi storgleder oss til blant annet Captain America: Civil War som nærmer seg med stormskritt (29. April). Vi ser for oss at det blir en herlig kombinasjon mellom awesome slåssescener og stormende sarkasme. Vi har tross alt Tony "Sass" Stark (Robert Downey Jr.), Peter Parker (Tom Holland) og Scott Lang (Paul Rudd) i en film! Hurra!Noe lengre ut har vi X-Men: Apocalypse (27. Mai) og vi sier ikke nei til en ny mutantfilm! Etter Deadpool ser vi frem til å møte "nye" mutanter og vi gleder oss til å se Sophie Turner (Sansa Stark) som ung Jean Grey og James McAvoy skallet. Med høsten kommer Suicide Squad (5. August) , filmen som gjør alle noe usikker på hva DC holder på med. Det er ikke noe hemmelighet om at den første traileren ikke... helt levde opp til forventningene. Det så skikkelig low budget ut og karakterene virket kjedelige. Dette ble det noe rettet opp i når den andre traileren kom og vi blastet Bohemian Rhapsody for full guffe. 
Nå har produsentene av Suicide Squad lovet oss mer action og mer humor, og det ser absolutt lovende ut i den nyeste traileren. Jeg kjenner at jeg gleder meg iallefall litt nå, og det er betydelig mer enn tidligere. Og at vi får se Batfleck gjør jo filmen himla god uansett.  Etter alle bladene har falt og vi fryser tærne av oss kommer endelig den filmen jeg gleder meg mest til. Doctor Strange (4. November), spilt av vår store favoritt Benadryl Cabbagepatch. Til nå har vi bare sett bilder og postere, men takket være traileren har vi endelig fått en viss idé om handlingen i filmen OG vi har fått sett Tilda Swinton som The Ancient One (Eeeeek)! Let the enlightenment begin! 
Og sist, men ikke minst, som en tidlig julegave får vi Rogue One: A Star Wars Story (16. Desember). Ikke en superhelt film men vi gleder oss som små barn allikevel. Teaseren som ble gitt ut 7. April har tatt Star Wars fans med storm og nedtellingen har startet. Blogglistenhits Bloggere i Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar