mandag 2. mai 2016

Captain America: Civil War - En anmeldelseJeg var på midnattspremieren til Civil War og dette er det som foregikk inni hodet mitt gjennom hele filmen:

OMG SCARLET WITCH

CAPTAIN AMERICAAAAAAAAAAA

BLACK WIDOW YAAAASSS KICK SOME ASS

HOLY F%&¤ SWEET MOVES, BRUH

FALCOOOOOOOOON(punch)

GAAAAAAAAAH!!!

IRON MAN!

LEAVE SCARLET WICTH ALONE!!

Å THE VISION ER TILBAKE! SO FABULOUS!!

BUCKY, BUCKY, BUCKY!!

Å HERREGUD BLACK PANTHER ER KUUUUUUL

DAAAAAYUUUM (stakkars helikopter)

HAWKEYE HECK YES!!

ER DET?! DET ER DET!! OMG PETER PARKER (soooo kewt)

MADDEREFFIN AAAAAANT-MAAAAAAAN!!!

Å HEILAGE OLAV NÅ BLIR DET HÅNDGEMENG

KICKASS DEFYING-THE-LAWS-OF-PHYSICS MOVES, BRUH!!!

I LOVE AIRPORTS

WAAAAAAAAAAAAR MAAAAAAACHINE

OH NOES!!

HVORFOR KAN DERE IKKE BARE VÆRE VENNER?!?!

OH DOUBLE NOES

SICK MOVES, BRUH!!!

JEG DØØØØR

I LOVE YOU, STAN LEE!!!
Man kan vel trygt si at jeg var noe begeistret for filmen. Og med god grunn! Russo-brødrene viderefører den gode historien de begynte på i Winter Soldier, og fletter fint inn røde tråder fra Avengers, Iron Man og Thor-filmene. De tar konflikten fra tegneserien ned på et mer personlig nivå, og gjør en god jobb med å vise nyansene i konflikten. Det er ingenting som er svart/hvitt eller riktig/galt. Alle gjør det de tror er best, og noen ganger feiler de miserabelt *host host Tony Stark host*, men vi forstår hvorfor de gjør som de gjør.


Russoene har  greid å få til en veldig velbalansert film. Den veksler jevnt mellom det morsomme og det dramatiske, og tar deg med på en emosjonell berg- og dalbane. En slåsskamp er lattervekkende og testosteronfyllt, mens den neste er superdramatisk og intens.

Det er også en god blanding av gamle og velkjente karakterer, karakterer som har vært med i 1 film, og helt nye fjes. Heldigvis greier de å begrense seg, og faller ikke for fristelsen til å gå full X-Men: Last Stand, og bare dytte inn så mange karakterer som overhodet mulig. Vi får en fin introduksjon til de nye, og greier å knytte nok bånd til dem til at vi bryr oss om hva som skjer med dem.Civil War er et awesome tilskudd til MCU, og jeg gleder meg som en liten unge til neste film i rekka!

Og som alltid er det lurt å bli sittende igjen etter rulleteksten, og enda litt lenger. Det er nemlig 2 hemmelige scener helt på slutten av Civil War!!
Karakter: 9/10 LegoklosserBlogglistenhits Bloggere i Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar