mandag 9. mai 2016

Spill som blir til filmer - Har dere ikke lært av Uwe Boll, Hollywood?!

Det ser ut til at 2016 ikke bare er superheltfilmens år, men også film-basert-på-spillets år. Ikke bare får vi en World of Warcraft-film med Ragnar Lothbrok i hovedrollen (YASS), men også en animasjonsfilm om Ratchet and Clank, i juli kommer animasjonsfilmen om Angry Birds (hæ?) og i desember kommer Assassin's Creed hvor Callum Lynch/Aguilar blir spilt av en ung Magneto (squeee).
"Vi må få gulvet til å kollapse sånn at grisene ramler ned..."

Mye å glede seg til, ikke sant? Ikke sant? NEI!

Sannsynligheten for at noen av disse filmene blir bra er forsvinnende liten. Statistikken er helt tydelig: Alle filmer basert på spill er fryktelige dårlige. Tror du meg ikke? La meg gi deg noen eksempler:

Åh, her oser det kvalitet...
Max Payne, Bloodrayne (1-3), Resident Evil
(snart seks filmer!!), Mortal Kombat, Street Fighter,
Street Fighter: The Legend of Chun Li,
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale  (3 filmer så langt!),
 Tomb Raider, Prince of Persia, Alone in the Dark, Super Mario Bros  (film og TV-serie),
 Wing Commander (hvem kan vel glemme de søte Kilrathi-pusekattene?), Postal, Silent Hill, Doom, Dead or Alive, Legend of Zelda (animert TV-serie).

Here kitty, kitty!


Selv ikke store skuespillernavn kan redde en sånn type film, spesielt ikke når Uwe Boll er bak roret. Den mannen har så mange dårlige filmer på samvittigheten at han burde sperres inne. I det siste har fyren tatt helt av; han har prøvd å få filmprosjektene sine crowdfunded, for så å bli rasende når fansen ikke gir ham nok penger. Gi deg, Uwe! DET HOLDER NÅ!!

Heldigvis har ikke Uwe noe med de kommende filmprosjektene å gjøre, så kanskje man kan tillate seg et lite håp om at de nye filmene blir bra?

Ooooooooh


Warcraft ser unektelig veldig pen ut og regissør og manusforfatter er Duncan Jones. DUNCAN JONES!! Mannen bak den fantastiske og atmosfæriske scifi-filmen Moon. Jeg er svakt optimistisk.

Murder on the dance floor!
Justin Kurziel, mannen bak Assassin's Creed, har laget en rekke mindre kjente filmer, men han beviste med Macbeth at han vet å utnytte Michael Fassbenders sterke sider. Michael Fassbender i kostyme, med sverd, i samme film som Jeremy Irons, Bill Weasley og Marion Cotillard. Hvor galt kan det gå?

Det ryktes også at en eventuell Splinter Cell-film kommer til å ha Tom Hardy i rollen som Sam Fisher. HECK YEAH!Kanskje fremtiden til filmer basert på spill ikke er så mørk likevel?
Blogglistenhits Bloggere i Norge
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar