mandag 27. juni 2016

Game of FREAKING Thrones!!!!

AAAAAAAAAHHHHHHHHH! Sesong 6 er over, og det er nesten et freaking år til neste gang!

Alle arrogante D-bags som har lest bøkene, (oss inkludert) har for en gangs skyld ikke noe overtak på de som kun ser TV-serien. Derfor sitter vi, som alle andre, limt til skjermen for å se om vi får et lite glimt av et hint til de gåtene som noen av oss har jobbet med i nesten 20 år.

Siden vi er så hypet etter siste episode, og ikke har fått nok av Game of Thrones helt enda, så har vi skrevet ned alle våre sprø teorier.

Keep in mind! Har du ikke sett siste episode enda så er det spoilers her.


Hva mener vi er det verste som kan skje? 

Det er to Worst Case- scenarioer etter vår mening. 

Scenario 1:

Han har et poeng. Selv om TV-serien har fått grønt lys til å gå videre uten ham, så spørs det hva som skjer med bøkene hvis han kreperer.


Scenario 2:

Dette hadde derimot vært litt morsomt. *Surprise* Alle dør, og vi sitter med skjegget i postkassa og verdens største WTF-følelse.


Snakk om å brenne bruer!!!! (Too soon?)

Vi var ganske sikre på at Cersei kom til å prøve og sprenge King`s Landing med Wild Fire, MEN HOLY SHIT VI TRODDE JAMIE KOM TIL Å STOPPE HENNE FØRST! Vi tok litt feil.

Hvem dreper Cersei?

Det er bokstavliga talt et båtlass med mennesker som ønsker Cersei død nå, men vi tror faktisk at noen kommer dem i forkjøpet. Nemlig Jamie Lannister.

History repeats itself.

Atter en gang sitter det en person på tronen like gal som "The Mad King", og vi tror at det atter en gang blir Jamie Lannister som tar en for laget (i dette tilfellet Westeros), og kvitter seg med et forferdelig menneske som er villig til å gjøre hva som helst for å få det som de vil. 

Alle maler Jamie som en kjip fyr, men egentlig så ofrer han seg selv for "the greater good". Jamie gjorde verden en tjeneste når han drepte Aerys Targaryen, og han kommer også til å gjøre verden til et bedre sted når han dreper the Wicked Bitch of King`s Landing aka Cersei. #TeamJamieJada! Vi har trua på at Jamie er en fantastisk person som bare trenger litt tid på å innse det selv!


Greyjoy, Martell and Tyrell, oh my!

Endelig er alle som Daenerys hater på ene siden av verden døde, så nå kan hun dra derfra og drepe folk på andre siden av verden.


Når det er sagt må vi i tillegg spørre, får du en mer kjedelig familie enn Greyjoy-familien? Nei.

Uansett så har disse folka gjort noe vi alle har ventet på LEEEENGE, nemlig dratt til Daenerys og sagt, "Heisann, vil du være med over til den siden av verden som du har bablet om at du skal dra til i snart 5 år?" Daenerys: "Okidoki!"

Jeg kan ikke forestille meg at Asha/Yara og Theon har NOE mer nytte i det store å hele enn akkurat dette.

Når de stopper innom Dorne for å plukke opp Martell-nekene, så tar vi oss selv i å tenke? Er dere så viktige? Vi føler Daenerys rett og slett har plukket med seg resten av de uinteressante folkene og sagt "Kom så drar vi og får dere drept slik at historien deres er over!"

Og Olenna? Vi føler kanskje hennes storyline også er litt brent ut. Pun intended.

Hva skjer når Daenerys kommer over dammen? 

Da møter hun nevøen sin, Jon!!!! R+L=J!!!!!


Rhaegar Targaryen (Daenerys sin storebror) og Lyanna Stark (Ned Starks søster) er skaperen av "the boy who knew nothing", JON TARGARYEN!!!!!!!
DUN DUN DUN!!!

Dette er MAGISK!!!!!!!


Og noe vi har ventet på å få bekreftet SÅ FREAKING LENGE!Hvem er den siste Targaryen?

Det er tre drager, så vi mistenker at det skal være tre Targaryens også. Nå har vi Jon og Danny, så hvem er den siste?

Vi vet at mange tror det er Tyrion, men til dette sier vi HELL TO THE NO!
Team Tyrion støttere sier: "Jammen, dragene spist ham jo ikke!"
Vi sier: DET ER FORDI HAN ELSKER DRAGER OG HAR LEST MASSE BØKER OM DEM!!!!


Tyrion er en veldig belest mann, og sier selv i denne sesongen at han har slukt ALT som finnes om drager, og har alltid vært ekstremt fascinert av dem. Videre sier han at drager er ekstremt intelligente dyr som ikke dreper unødvendig, bare av behov.


Hvem tror vi da er den siste Targaryen? 
BAM! MEERA TARGARYEN!
Team Tyrion støttere: HÆÆÆÆ? Særlig usannsynlig det da!
Vi: NEIDA! HØR HER.....

Vi vet at i den siste episoden ser man bare en baby MEN (!!!!!!!!) vi mistenker allikevel at Lyanna fødte tvillinger i Tower of Joy, Meera og Jon.


Hvorfor tror vi det? 

FORDI, det er noe i denne scenen som vi ikke får vite. Det er flere hemmeligheter i Tower of Joy som de velger å spare til neste sesong.  Lyanna hvisker noe i øret til Ned som vi MED VILJE ikke skal få med oss, og scenen er generelt vag. Vi tror hemmeligheten er Meera. 

Etter at hun har hvisket ferdig sier Lyanna, "you know he will". Disse barna er født midt i periode hvor skuddpremien på Targaryen-hoder er stor, og er derfor i direkte fare for å bli umiddelbart drept av folk som Robert Baratheon (han levde jo tross alt fremdeles da). Vi tror det er det Lyanna mener når hun sier dette. Han er tross alt HELT stalker-crazy på Lyanna, og har startet en krig for å få henne, uansett om hun vil eller ikke.

De eneste som kjenner til Tower of Joy-hemmelighetene er Howland Reed og Ned Stark.Teorien vår er at Howland og Ned tok hver sin baby, og oppdro de som sine egne, på hvert sitt sted for å skjule kongebarnas identiteter til de ble eldre. Det er også mye lettere å forklare bort EN bastard kid, enn TO!


Hva har vi av "bevis" som støtter dette? 

- Meera og Jon er født i samme år.
- Det blir aldri nevnt noe om Meera sin mor.
- Meera sin fysikk og personlighet blir beskrevet med likhet til Lyanna og Arya. Tynn, flatbrystet, tiltrekkende uten å være en tradisjonell skjønnhet, sterk og lystig personlighet.
- Det er større sannsynlighet for å dø under tvillingfødsel enn vanlig fødsel. (Lynna døde tross alt under fødsel, "bed of blood" osv.)

Kan vi ta suuuuuuperfeil? Ja, absolutt. MEN vi tror fremdeles ikke at Tyrion på NOEN som helst måte er en Targaryen.
Nuff Said!


Petyr Baelish fortjener en annen finger enn lillefingeren. 

Hadde vi møtte Petyr Balish i et selskap ser vi for oss at reaksjonen vår hadde vært omtrent sånn, "Eeeeeh vi er nødt til å gå til andre siden av rommet....because.....reasons."
Duden CREEPER oss ut.


Når Sansa dukker opp i episode 9 med Middlefinger sin hær så går det to tanker gjennom hodene våre.

1. Så fint at Jon (og Kristoffer Hivju <3 <3 <3 ) ikke dør helt enda.
2. Middlefinger er en backstabbing bitch, og gjør ALDRI dette uten å ha en baktanke.

Middlefinger er Lord Protector of the Vale og Lord of Harrenhal. Han har også en avtale med Cersei om at hvis han frigjør The North, så får han den. Det vil si at han også potensielt kan bli Warden of the North, hvis han atter en gang backstabber Sansa.

Med The North under seg så er han brått en av de mektigste i Westeros. Ergo han har masse å vinne på å være den kjipe føkktarden vi vet han er.

Tror vi Sansa er så dum at hun lar seg lure en gang til?

Nei. Vi er ikke super Sansa-fans, men de har brukt så mye tid på å gjøre henne til en badass de siste sesongene at vi nekter å tro at hun går på limpinnen en gang til! 

Vi tror derimot at hun kommer til å knerte Middelfinger på en brutal og grusom måte fordi han er et forferdelig menneske. 


Etter å ha sett sur-tryne hans i episode 10 så håper vi Sansa heller gjør det før, enn senere. 


OMG!!!! Arya, WE ARE SO PROUD!!! 

Sjelden at følelsen av stolthet er dominerende når noen har drept tre personer i kaldt blod, men det er det som er tilfellet her. Den type stolthet man har når man tenker *sukk* "Du er voksen nå".  


Keep on killing, baby! We love ya! 


Ble vi rørt til tårer når Tyrion ble Hand of the Queen?JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!


Hva kommer vi til å gjøre resten av året frem til sesong 7? 
Når tror vi neste bok kommer? 


Aldri.Blogglistenhits Bloggere i Norge

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar