fredag 1. juli 2016

Nytt i nerdosfæren: Gaiman, Sanderson og Carey!På onsdag annonserte Neil Gaiman at han har skrevet en bok om norrøn mytologi! Boka heter "Norse Mythology" og kommer ut i februar 2017. I boka tar han for seg de forskjellige mytene og diktene om æsene og alt det som foregår i gudeverdenen. Ikke bli overrasket om det dukker opp noen historier om ragnarok, jotuner, vaner, alver og dverger også!

Gaiman har tidligere latt seg inspirere (med stor suksess) av norrøn mytologi i både American Gods og Odd and the Frost Giants. Vi i Outland gleder oss veldig til å lese Gaimans versjon av hvordan Sleipner ble til!!

I disse dager har også Sanderson nyheter å komme med - han har nemlig sluppet coveret til den nye boka si, "Arcanum Unbounded"!Boka kommer ut i november og inneholder følgende noveller:


  • "The Hope of Elantris" (Elantris)
  • "The Eleventh Metal" (Mistborn)
  • "The Emperor's Soul" (Elantris)
  • "Allomancer Jak and the Pits of Eltania, Episodes 28 through 30" (Mistborn)
  • "White Sand" (excerpt; Taldain)
  • "Shadows for Silence in the Forests of Hell" (Threnody) 
  • "Sixth of Dusk" (First of the Sun)
  • "Mistborn: Secret History" (Mistborn)
  • "Edgewalker" (Stormlight Archives)

M.R Carey (mannen bak The Unwritten og Lucifer) er virkelig i vinden for tiden! Han har kommet ut med en ny bok, "Fellside", og den forrige boka hans, " The Girl with All the Gifts" er i ferd med å filmatiseres!

The girl with all the gifts handler om lille Melaine som går på en skole under bakken, i en millitærleir, hvor alle elevene er bundet fast rundt hodet, halsen, hendene og føttene. Hver dag blir de hentet fra rommet sitt og transportert til klasserommet i en rullestol med seler. Hvorfor er det slik?
Melaine og de andre barna er "hungries", altså zombier, men de har enda en fungerenede hjernefunksjon, så selv om de får ekstreme cravings på menneskekjøtt så lærer de og oppfører seg som vanlige barn. Basen i Beacon prøver å finne en kur mot viruset som herjer på jorden, og de mener at Melaine og de andre er nøkkelen til denne kuren. 
The girl with all the gifts er en annen type zombie historie hvor vi får se inni hodet til "the walking dead" og menneskene som jobber med dem. 
Boken er fantastisk skrevet og når man leser kapitlene om Melaine så leser man tankene til en ekte 10 år gammel jente og det er veldig skremmende når de snakker om trangen til å spise lærerne sine. 
Her er noen bilder fra filmen som kommer ut i september:


Se traileren her:VI GLEDER OSS! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar