torsdag 25. august 2016

Nytt i Nerdosfæren: Wolverine 3 og Justice League!!Nå er vi allerede i August og vi kjenner det litt i knærne at høsten nærmer seg (brace yourself).
Men høsten betyr ikke bare kulde, regn og vind. Det betyr at det søren ikke er lenge igjen til Doctor Strange, Fantastic Beasts, Rogue One og sist men ikke minst: 2017. Nei, det er ikke en ny 2012 katastrofe film, men heller året 2017 vi gleder oss til. Det er stappfullt av superheltfilmer som vi så vidt klarer å vente på!

Først og fremst er det Wolverine 3 som står på dørstokken i Mars. Vi som har lest tegneserien Old Man Logan hviner av glede hver gang vi ser Hugh Jackman legger ut et bilde av Wolverine med hvitt hår og værbitt ansikt! Nå skal visst ikke filmen være en direkte adapsjon av Mark Millars tegneserie, men den skal visst være veldig inspirert av den. Bilder viser også at vi får et gjensyn med Professor Xavier, som ser gamlere ut en noen sinne. Så her får vi se real "get-off-my-lawn" action!
Bilder viser også ei ung jente som for nå er ukjent, men vi smaker på navnet Laura Kinney, og vurderer muligheten at det kan være X-23 som tar over for Wolverine i tegneseriene. Yes? No? Plz, Marvel.
Inspirert av Deadpool så får Wolverine 3 en R rating, noe som er ekstremt passende for Jackmans karakter og vi satser på at han går ut med et bang med tanke på at dette er hans siste film som Logan!

Yass!

Bilder fra settet:

hugh jackman films wolverine 3 scenes with patrick stewart 01
So old!
hugh jackman films wolverine 3 scenes with patrick stewart 01
Laura?
hugh jackman films wolverine 3 scenes with patrick stewart 01hugh jackman films wolverine 3 scenes with patrick stewart 02


Bonus:
hugh jackman films wolverine 3 scenes with patrick stewart 01
<3


DC slapp en knakende god trailer for Justice League for en liten stund siden og vi fikk endelig et nærmere innblikk på Aquaman, Cyborg og The Flash. De snakker om en fiende som kommer fra langt unna og vi biter oss i å rope Darkseid, for det virker som de sparer han til senere. Istedet, som den onde overlorden han er, så sender han generalen sin, Steppenwolf, til å banke medlemmene av Justice League. Og nå som Superman er dratt til en gård langt unna som vi ikke kan besøke, så blir det spennende å se om resten klarer å hanskes opp mot trusselen!


Beste med hele traileren? 

Naw!
Flere enn meg som får flashback til en liten film kalt Civil War og samtalen mellom Tony Stark og Peter Parker? Uansett, det virker som unge Flash tar med seg litt humor inn i det mørke Zack Snyder franchiset og det er jo veldig typisk Barry Allen.

Nest beste? 

SINNA!
Ingen kødder med Fiskemannen!! Han vil, og jeg mener det, sende guppiene på deg. Aquaman har vært en veldig undervurdert helt siden tidenes morgen. Ingen kan ta en mann i orange spandex (evt grønne underbukser?) seriøst, og spesielt når han "bare" kan snakke med fisk.
Heh. Mange glemmer at Arthur Curry, som konge over Atlantis, har krefter uten om å snakke med fisk og svømme med Ariel (Mera). Han er ca 150 ganger sterkere enn et menneske, har forbedret stamina, syn, hørsel og healing. Selv om han ikke kan måle seg med Superman og Wonder Woman i pur styrke så outmatcher han oss vanlige dødelige lett.
Derfor ser vi frem til Jason Mamoa, som den vanligvis blonde vannhelten, og satser på at han blir å sette en stopper for Aquamans undervurdering (og Steppenwolf)!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar