torsdag 22. september 2016

Nytt i Nerdosfæren: Jumanji-remake, Game of Thrones-rykter og The Dark Tower TV-serie?!?!?!


I disse dager er Kevin Hart, The Rock, Jack Black og Karen Gillian i gang med innspillingen av en ny Jumanji-film. Om det er en remake, en reboot eller en oppfølger er det ingen som ser ut til å vite.
Kevin hart har i det minste vært hyggelig og delt dette bildet på Instagramen sin:Selv om en film med Kevin Hart, Jack Black OG The Rock har potensiale til å bli hysterisk morsom har vi bare en ting å si til akkurat dette:
I Westeros ryktes det at i sesong 7 kommer Euron Greyjoy til å alliere seg med Cersei Lannister! Det sies at han kommer til å ta en av Greyjoy-søskenen til fang etter et stort slag på havet, og gi ham eller henne til Cersei. Ryktene skal også ha det til at Euron kommer til å være ansvarlig for at MINST en av The Sandsnakes dør... Vi trodde at Eurons eneste rolle kom til å være å frakte Dany til Westeros, men sånn gikk det jo ikke i det hele tatt, og nå virker det som han kommer til å ha det riktig så travelt fremover. Good for you, Euron!!


Og ellers gratulerer til Game of Thrones med alle Emmy-prisene!! Serien vant 3 priser for episoden "Battle of the Bastards" og har nå 38 Emmy-priser totalt. Den eneste TV-serien som har vunnet flere priser er Saturday Night Live, med 49 Emmyer totalt, og de har vært på skjermen siden 1975!!
Neste år kommer den første Dark Tower-filmen, og i forbindelse med den skal det lages en tilhørende TV-serie! TV-serien kommer til å basere seg på den fjerde boka i serien, Wizard and Glass, og kommer til å fokusere på hendelser fra Roland Deschains ungdomstid. Det har blitt bekreftet at Idris Elba  skal være med i serien også!!

stoked


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar