mandag 17. oktober 2016

Dragon Ball på norsk!For en tid tilbake siden bestemte Outland seg for å gi ut den kjente og koselige serien Dragon Ball på norsk.


Her er et par kjappe fakta rundt utgivelsen vår!

Har Dragon Ball vært på norsk før?
- Ja. Det var et selskap som oversatte Dragon Ball til norsk for en del år siden, men deres eksemplarer har dessverre gått ut av trykk, og er ikke lenger i salg.

Hvor mye av serien har kommet ut? 
-Foreløpig har vi bare gitt ut en 3-i-1 samling. (Opprinnlig 42 enkeltvolum). Planen er at det skal gis ut tre samlinger i året.

Er den oversatt direkte fra japansk? 
-Ja.

Har vi sikret oss rettighetene til originalen, eller er dette et helt selvstendig Outland-prosjekt?
- Outland har samarbeid tett med Viz Japan, både i forkant og under selve prosjektet, og vi gir ut Dragon Ball med tillatelse og lisens fra dem.

Er den sensurert?
-Nei.

Hvor kan jeg få tak i Dragon Ball?
- Den selges i alle Outlands butikker og er tilgjengelig via våre nettbutikk her!Litt om selve Dragon Ball: 

I første omnibus møter vi Goku, en rar liten tass som bor aleine ute i jungelen etter at bestefaren hans døde. Han har apekatthale og er supersterk. En dag støter han på Bulma, ei oppfinnerjente som er på jakt etter de sagnomsuste Dragekulene. Legendene skal ha det til at hvis man samler alle syv Dragekulene, kan man påkalle den mektige drageguden Shenlong og få oppfyllt et ønske. Goku bestemmer seg for å bli med Bulma og sammen drar de ut på et forrykende eventyr. De samler kuler, nye venner, og fiender. De møter en hamskiftende gris som terroriserer en liten landsby, de møter Skilpadde-einstøingen, og Oksedjevelen på Steikepannefjellet. I løpet av reisen blir de fanget av pterodactyler, gjort om til gulrøtter, de slukker magiske branner, blir trent opp i kampsport av verdens fremste kampsportmester og deltar i Tenka'ichi Budōkai, et kampsportmesterskap uten like!
Greier heltene våre å finne alle Dragekulene? Hva er egentlig greia til Skilpadde-einstøingen? Og hvem vinner Tenka'ichi Budōkai?! Les første omnibus av Dragon Ball og finn ut!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar