torsdag 27. oktober 2016

This is Halloween!!!!!

Til helgen er det Halloween, en høytid som forbindes med alt som er skummelt og overnaturlig.
Vi har laget en liten liste med ting du kan lese hvis du har lyst på en marerittfylt helg. 
Wytches (tegneserie)
En tegneserie laget av Scott Snyder (American Vampire). Den handler om Rook-familien som flytter til Litchfield etter en uheldig hendelse mellom dattera i familien, Sailor, og en jente ved navn Annie. Dessverre har rykter om denne hendelsen nådd Licthfield, og Sailor blir utstøtt og plaget på den nye skolen sin. Men det viser seg snart at det finnes verre ting i Litchfield enn skolebøller og kjipe lærere, for i skogen lusker det noe eldgammelt og blodtørstig. Noe som venter på et offer. Ikke les denne hvis du bor i eller ved en skog. Les den hvis du vil bli like skremt som første gang du leste Heksene av Roald Dahl, eller så Blair Witch Project.

Parasyte (manga)
Over natten blir en del av menneskeheten tatt over av mikroskopiske parasitter fra verdensrommet. Parasittene setter seg i hjernen og tar over kroppen, og det eneste de vil er å spise, spise, spise (mennesker)! Shinichi Izumi lå og sov akkurat som alle andre, men våknet da parasitten prøvde å nå hjernen hans via høyrehånden. Dermed klarte han å unngå overtakelse, men hånden hans har fått en egen personlighet, kalt Migi. Shinichi må nå overleve i denne farlige parasitt-befestede verden, med hjelp av alienen som bor i høyrehånden hans.
Hvis denne nervepirrende mangaen peaks your interest, sjekk også ut Neo Parasyte F, som er skrevet av flere forskjellige manga-artister som en hyllest til den orginale Parasyte. Den er minst like skremmende, samt fylt med humor og grøss!


Judge (manga)
Åtte mennesker våkner i et mørkt rom, uten å huske hvordan de kom dit, og alle har på seg forskjellige, oversized dyremasker. De får beskjed om at de nå kommer til å bli dømt for syndene sine, og det er de selv som skal dømme. De har 12 timer på seg til å velge hvem som skal dø, og hvem som blir de 4 som overlever til slutt.
En manga om den ultimate paranoia og bedrageri, hvor folk blir presset på det hardeste til å begå grusomme handlinger for å redde seg selv og de som de er glade i.


The Girl With All The Gifts (bok)
Melanie er ikke som andre barn. Hun går på skole, har venner og en yndlingslærer, men hun og de andre barna sitter i rullestoler med stramme reimer over hender, føtter og hode. Det er veldig viktig at de ikke kommer seg løs, for Melanie og de andre barna er zombier.
The Girl With All The Gifts er en annerledes type zombiebok hvor menneskeheten nesten er utryddet og det eneste håpet de har for en kur ligger i hjernen til små barn som ikke viser noen tegn på infeksjon, annet enn å spise ansiktet ditt om du kommer for nærme. Vi ser historien fra Melanies perspektiv som elsker læreren sin over alt på jord, men som skjønner at hun og de andre barna er annerledes, og direkte farlig for de voksne inne på "skolen".


Welcome to Hoxford (tegneserie)
Tegnet og skrevet av Ben Templesmith, mannen bak 30 Days of Night. Handler om Ray Delgado, en forbryter med alvorlige mentale problemer, som blir overført til det private fengselet Hoxford. Etter hvert som tiden går blir det tydelig at alt ikke er som det skal i Hoxford. Fanger forsvinner på mystisk vis, og fangevokterne oppfører seg... merkelig. En veldig klaustrofobisk og grøssende ekkel tegneserie. Lås og barrikader dører og vinduer før du setter deg ned med denne i fanget. Anbefales for fans av Dog Soldiers og Ginger Snaps.


Horns (bok)
Horns er en mørk og ekstremt deprimerende bok, skrevet av Joe Hill (sønnen til selveste Stephen King), som får kaldsvetten til å renne ned langs ryggen for hver side du leser.
Se for deg å en dag våkne opp med en ufattelig skallebank, og grunnen til det var at du holder på å gro horn! Ig Perrish gjør akkurat det, men tenker at de bare er en hallusinasjon på grunn av alkohol, sinne og sorg, men da han etter hvert finner ut at han har overnaturlige krefter, bruker han dem til å etterforske mordet på kjæresten sin, hvor han er den eneste mistenkte.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar