mandag 7. november 2016

Manga Madness Mandag: Attack On Titan Anthology!


Det er ingen nyhet at "Attack On Titan" har tatt verden med storm. Det har i disse tider dabbet litt av, men dette er jo i vente av neste sesong til animen. Det vi alle sammen lurer på er hva som befinner seg i den beryktede kjelleren i mangaen.

Med nå over 60 millioner kopier i trykk, kommer det ikke som noen overraskelse at Amerikanske tegneserietegnere hopper på bølgen, og lager sin versjon av det usedvanlige konseptet.

Attack On Titan Anthology samler en rekke småhistorier laget av blandt annet kjente og kjære Scott Snyder (Batman), Gail Simone (Birds Of Prey), Paolo Rivera (Mythos), Kevin Wada (The Wicket + The Divine), Ronald Wimberly (Prince of Cats) og mange, mange fler! 

Historiene er enten basert på mangaen, eller så laget med et helt nytt Titan konseptet. Det finnes et stort potensiale for at vi kommer til å møte noen kjente Amerikanske fjes! Med så mange forskjellige tegnere blir det litt fugl og fisk. Det rangerer fra dyster realisme til storøyd komedie, men det er lett å se at alle tegnerne, som vi, er store fans av den orginale serien.

Sniktitt
Godbit til dem som like Levi!

Du kan bestille den i vår nettbutikke her!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar