torsdag 3. november 2016

Sandersons Cosmere-univers skal filmatiseres!! SQUEEEEEEE!


For noen dager siden ble det kjent at DMG Entertainment har kjøpt rettighetene til Sandersons Cosmere-univers. De har hittil bekreftet at de i første omgang skal bruke 270 millioner dollar på prosjektet, og at Way of Kings blir den første boken de kommer til å filmatisere. Det er også løse planer om å begynne på en tilpasning av første boka i Mistborn-serien samtidig som Way of Kings er i produksjon.

Foreløpig er Patrick Melton og Marcus Dunstan satt opp som manusforfattere på Way of Kings. Duoen står bak filmer som Feast 1-3, Saw 4- 6 og Piranha 3DD...Det er vel en underdrivelse å kalle dette et interessant valg fra DMG sin side, men forhåpentligvis har disse gutta det som trengs for å tilpasse en episk fanatsyfortelling som Way of Kings til det store lerretet.


So pretty!
                                                                            I skrivende stund har ikke prosjektet fått noen regissør. Selv kunne jeg kanskje tenke meg George Miller eller Guillermo del Toro. Eller kanskje The Wachowskis... si hva du vil om Cloud Atlas og Jupiter Ascending, men det visuelle kan man virkelig ikke klage på. Lana og Lilly Wachowski vet å lage episk pene filmer!

DMG Entertainment har tidligere hatt en hånd med i produksjonen av Looper (2012), Iron Man 3 (2013) og Transcendence (2014).

Folka hos Tor.com har kommet oss i forkjøpet og laget en drømmecasting til filmen. Den er ikke så aller verst, faktisk. Jeg anbefaler fans av bøkene å sjekke den ut!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar