fredag 11. november 2016

Våre forslag til en ung Albus Dumbledore!!Aloho-my-mora, if you know what I mean.
De som ikke har bodd under en stein vet at det kommer nye filmer fra Harry Potter-universet, hele fem stykker!!
Første film ser vi allerede i år, og den andre er meldt to år senere.
Vi får møte nye karakterer og et helt nytt magisamfunn, men det vi gleder oss mest til er å se selveste Albus Dumbledore, i yngre versjon!!
Vi vet allerede at den onde trollmannen Grindelvald skal spilles av Johnny Depp. Selv om vi er litt i tvil, så har vi fått beskjed om at han er det beste valget for rollen.
Nå har vi sett en del forskjellige lister med potensielle Albus Dumbledores, med alt fra Martin Freeman til TOM HARDY (ja, men nei), og vi føler vi må tilby vårt syn på hvem som burde spille den elskverdige karakteren!Våre kriterier er:
- Være (se) 35-40 år gammel
Der er ca så gammel Dumbledore ville vært når Fantastic Beasts foregår.

Michael Gambon som ung-ish mann.
- Rødhåret (?)
Vi har hørt flere ganger at Dumbledore var rødhåret i sin ungdom, og det finnes populære fan- teorier som for eksempel sier at Ron Weasley er Dumbledore (tidsreiser og støff).
Ikke et absolutt kriterium, men et pluss om de er naturlig rådhåret!

- Ligner de den orginale Dumbledore, Michael Gambon?
Hadde jo vært morsomt om den nye faktisk ligner litt på den gamle.


- Må være karismatisk og sjarmerende!
Vi vet jo allerede at gamle Dumbledore er elskverdig og snill, men i sin ungdom var han nysgjerrig, karismatisk og veldig sjarmerende i følge sikre kilder (Elphias Doge).
Våre kandidater så langt er:


Damian Lewis


Damien Lewis ser helt perfekt rar ut, han er sjarmerende og karismatisk, perfekt alder og han har til og med en crooked nese og rødt hår! 


Sam Claflin


Kunne funket som en mye yngre versjon av Dumbledore, til tross for at Claflin faktisk er 30 år gammel! Men han er supersjarmerende (se Hunger Games peeps) og veldig loveable!

Kevin McKidd


McKidd passer veldig godt utseendemessig, han er karismatisk og rødhåret! Han kan gi karakteren et litt mer alvorlig ansikt, men se for deg Kevin McKidd som Dumbledore, ansikt mot ansikt med Johnny Grindelvald i en epic kamp! 


Tony Curran 


Alle som har sett Doctor Who vet at Tony Curran kan røre deg til tårene. Han leverer en praktfull fremføring av følelser, og alle som har lest bøkene vet at Dumbledore er veldig følsom (spesielt når det kommer til familien og Harry). Han er også naturlig rødhåret (yay) og har de dype "know it all" øynene rektoren for Hogwarts er så kjent for!I "kanskje-listen" har vi Ewan McGregor, bare fordi vi vet at han gjør en god jobb uansett hva han velger å gjøre, og Colin Morgan, for vi VET at han rocker trollmannrollen, ung eller gammel!Michael Gambon har selv gått ut å sagt at han ønsker å være med i Fantastic Beasts-filmene, og selv om han kanskje er litt for gammel (bare litt) til å spille "seg selv" så kunne han har tenkt seg å spille for eksempel faren til Dumbledore. Vi sier, ja takk!

Vi har jo så klart gitt alle kandidatene våre en Dumbledore-makeover, slik at det blir lettere å forestille seg hvem som passer best i rollen. Hvem stemmer du på?

Damian Dumbledore

Sam Dumbledore

Kevin Dumbledore

Tony Dumbledore

Ewan Dumbledore

Colin DumbledoreIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar