mandag 5. desember 2016

Manga Madness Mandag: Nyheter!


Jula er i gang, og desember er måneden som bare keeps on giving! Vi har fått en rekke nye (og noen semi-nye) serier som man absolutt burde ønske seg i julegave (eller plukke opp selv om man ikke klarer å vente)!

Platinum End


Bilderesultat for platinum end

Mirai Kakehashi er lei av den konstante volden og torturen han opplever hjemme og på skolen, så han prøver å ta livet sitt. Han blir reddet av den søte engelen, Nasse, som gir ham "heavenly powers" og informerer ham om at Gud skal pensjonere seg om 999 dager og 13 kandidater har blitt valgt ut til å konkurrere om hans plass i himmelen. Konkurransen går ut på å være den siste kandidaten som er i live, så de må slåss mot hverandre. Mirai har riktignok ikke noe ønske om å bli Gud, men når han finner ut at en kjær person nær ham også er en kandidat velger han å hjelpe dem.
Dyster er vel ordet man tenker på når man leser denne mangaen, og det er en undervurdering. Den er laget av berømte Tsugumi Ohba, som har laget Death Note og Bakuman. Man kjenner igjen mange elementer fra Death Note og som vanlig er illustrasjonene i perfekt "Tsugumi Ohba" stil. Har du abstinenser etter Death Note? Plukk opp denne.


In/Spectre

Da Kotoko var 11 ble hun kidnappet av demoner (Yokai) i to uker og ble funnet med en fot og et øye som manglet. Siden da har hun sett og kommunisert med demoner og hjelper de snille og kjemper mot de onde. Nå er hun 17 og har funnet ut at gutten hun er forelsket i plages av demoner og har en dyp, skremmende hemmelighet.
En helt ny supernatural manga som kan minne litt om Ancient Magus Bride. Illustrasjonene er søte og detaljerte, men som Fruits Basket så har den et mye dypere plot enn det forsiden viser. Vi klarer nesten ikke vente med å lese fortsettelsen!Neo Parasyte F

Denne har vi nevnt tidligere (her). Dette er en tribute manga av den populære serien Parasyte, hvor en rekke mangategnere har gått sammen og laget sine egne småhistorier med disse velkjente parasittene som hovedtema. Vi ser mange kjente og kjære tegnere som for eksempel Kaori Yuki og Renjuro Kindaichi. Med en lett blanding av humor og horror så er den absolutt verdt å plukke opp om du liker den orginale serien!


Fire Force
Hovedpersonen Shinra joiner en brannstasjon, og hans store drøm er å redde folk fra det mer og mer kjente sykdommen Human Combustion Phenomenon, som gjør at folk eksploderer ut i flammer og blir til en "Flamme Person". Med hans spesielle evne slåss han side mot side mot et flammehav av monstre.
Hvis du er fan av Soul Eater så er denne noe for deg!
Re:Monster


Relatert bildeEtter å ha blitt brutalt myrdet våkner det sterkeste mennesket, Tomokui Kanata, og finner ut at han er gjenfødt som en goblin, den svakeste rasen i verden. Han er nå kjent som Rou og han har alle minnene fra da han var menneske. Selv om han er skikkelig svak i begynnelsen, finner han fort ut at han kan få nye "abilities" ved å spise forskjellige ting, og sakte men sikkert blir han sterkere og sterkere.
Mangaen er satt som en type dagbok og er ekstremt underholdene. Den kan være actionfylt og brutal, men har fremdeles en veldig god story som bygger seg sakte opp. Selv om vi begynner å bli litt lei av RPG-sjangeren så er denne absolutt verdt å få med seg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar