torsdag 1. desember 2016

Movember: Kåring av den beste nerdebarten

 Movember er over og vi tenkte at vi skulle ta en liten kåring av den beste bartefransen i nerdeverdenen. Nedenfor finner du et utvalgt kandidater som har gjort sitt beste for å gro den beste barten den siste måneden. Vi gir poeng for form, fylde, lengde og en viss je ne sais quoi.


Først ut er Dr Strange! Dr Strange har prøvd seg på litt forskjellige stiler opp igjennom åra, alt fra en småharry Winnfield til en snasen blyantbart, med varierende sukssess. Nå om dagen rocker han et urbant sirkelskjegg som får plusspoeng for at det er veltrimmet.

Neste deltaker er Lobo, den villeste, galeste, mest badassete fyren i hele universet (ifølge ham selv). Han får bonuspoeng for at barten hans i noen tilfeller er noe mer permanent enn andres, og fordi den står så i stil med resten av antrekket hans.Tredjemann ut er Axe Cop! Mannen med øksa, T-rexen og et politiskilt som mest sannsynlig er falskt har gått for en snerten og fyldig chevron a la Tom Selleck og Freddie Mercury. Bonuspoeng for hvor tett og glossy den er.Neste deltaker er ingen ringere enn julenissen, aka Klaus fra Grant Morrisons nye tegneserie med samme navn! Klaus kjører en mer avslappet utendørsstil enn de andre deltakerne, og har så klart et matchende fullskjegg. Han får bonuspoeng for gjennomført stil, gavmildhet og mangel på smuler i skjegget.
Nå kommer fan-favoritten, trollmannsduoen Ganduman! Disse to gutta samkjører stil og ansiktshår, og er egenhendige ansvarlige for den ikoniske trollmanns-looken. Bonuspoeng for dedikasjon.
Nestemann ut er Lee Scoresby, aeronauten fra Texas som kommer flyvende i varmluftsballongen sin og redder Lyra Silvertongue og Iorek Byrnison fra den sikre død. Som seg hør og bør for en aeronaut har han en luftig og fjong hvalrossbart. Bonuspoeng for flittig bruk av volumsjampo.


Neste deltaker blåser de andre bartekameratene ut av salongen og stikker av med en soleklar seier. Piratkapteinen Whitebeard har den flotteste barten på alle de syv hav med sin tykke og kraftige dali. Alle andre kan ta seg en bolle!

#swagBilderesultatIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar