lørdag 21. januar 2017

Filmer med tegneserieoppfølgereDe fleste har sikkert fått med seg at Joss Whedon-seriene Buffy, Angel og Firefly lever videre i beste velgående som tegneserier. Men visste du at en rekke filmer også har fått tegneserieoppfølgere? Så hvis du har en favorittfilm som du synes fortjener en oppfølger kan det være du har flaks!

Jeg, for eksempel, syntes Dredd (2012) var AMAZEBALLZ og burde fått fem oppfølgere minst, men den gang ei. Filmen led litt under at den ble sluppet etter The Raid 2, og folk klaget på rip-off og diverse... Tull og tøys! Gleden var derfor stor da jeg fikk vite at 2000 AD hadde laget en tegneserie titulert "Underbelly" som tok opp tråden der hvor Dredd sluttet :DFor noen av dere kan det kanskje være like gledelig å få høre at blant filmene som har fått tegneserieoppfølgere finner vi:Jack Burton er tilbake! Tegneserien plukker opp tråden bare noen få øyeblikk etter slutten på filmen. Demonene er ute etter hevn, og bryllupet til Wang er det beste stedet å få den!
Dette er en skikkelig godbit for fans av denne ikoniske John Carpenter-filmen.

Snake Plissken er også tilbake!! Etter å ha ydmyket presidenten i USA foran hele verden, og ødelagt alle sjanser for å stanse tredje verdenskrig, er Snake nå en meget ettersøkt mann. Alle er ute etter å drepe ham! Heldigvis er dette en situasjon Snake er godt vant med.

Enda en godbit for John Carpenter-fans! Det ryktes forøvrig også at det kommer en cross-over mellom Big Trouble og Escape from New York....weeeeee!!!

Fight Club 2 er satt ti år etter slutten på filmen. Fortelleren har stifta familie og lever et stille og fredfullt liv langt borte fra Project Mayhem. Men en viss venn fra hans tidligere liv kan han ikke unnslippe...
Bill and Ted's Excellent Adventure


Bill and Ted's Excellent Comic Book bygger videre på de to filmene, og sender gutta ut på en rekke rare og morsomme eventyr. De drar til alternative virkeligheter, må hanskes med Døden som har dratt på ferie og møter tidsgudene,som ikke er spesielt fornøyde med dem.

Coneheads


Conehead-familien drar på ferie til Frankrike sammen med Ronnie, som ENNÅ IKKE har skjønt at gjengen egentlig er romvesner. Samtidig prøver Eli å komme seg ut av fangenskapet ved å fortelle Highmaster at han kan hjelpe ham med å overta Jorden.

Scarface


Eeehm, ja...Scarface har en faktisk oppfølger. Tony Montana overlever hendelsene på slutten av filmen på mirakuløst vis, og prøver å bygge opp imperiet sitt igjen. Veien tilbake til toppen er blodig og voldelig, for å si det sånn.
Men prisen for beste oppfølger som ikke er film går til Stranglehold, spillet fra Midway Games som kom ut i 2007. Det er en direkte oppfølger til filmen Hardboiled (1992), med Chow Yun Fat i hovedrollen. Dette er, uten tvil, et av de morsomste actionspillene i verdenshistorien, og anbefales på det varmeste til alle fans av John Woo, Chow Yun Fat og gamle actionfilmer fra Hong Kong!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar