mandag 30. januar 2017

Manga Madness Mandag: Manga vi gleder oss skikkelig til!

Med et nytt år kommer det nye, spennende mangatitler og vi har så klart laget en liten liste med de vi gleder oss mest til!

Big Order (Januar) 
Når man hører ordet "yandere" så er gjerne det første man tenker: "YUNO"! Og det er ikke rart i det hele tatt. Mirai Nikki (Future Diary) har en spesiell plass i hjertet (den mørke delen) til de fleste, både på grunn av utrolige, crazy stalkers og en spennende historie.Nå får vi en ny runde med crazy (antar vi) allerede nå i januar! Da Eiji var 10 år gammel ønsket han seg verdens undergang av en fe og fikk ønsket sitt oppfylt! Ti år senere møter vi mennesker med spesielle evner kalt "orders". En av disse personene er Eiji, som ikke husker hva han ønsket seg den første gangen, men som ikke bruker kreftene sine fordi han er redd for hva som vil skje. Men en dag blir han angrepet av en annen "order" og han må velge å dø eller bruke kreftene sine. 

Erased (Februar) 
Satoru har en evne som gjør at han sendes tilbake i tid hvis noen i nærheten av ham står i fare for å dø. Han fortsettes å sendes tilbake i tid til han klarer å redde den utsatte personen. Men når en av hans nærmeste blir drept blir han sendt så langt tilbake til fortiden at han er blitt en liten gutt igjen, og det viser seg til at det er flere han kan redde hvis han er smart!
Hvis du er fan av nervepirrende krim og mysterier så er dette mangaen for deg!


Legend of Zelda Twilight Princess (Mars) 

JA!! JAAAA!! Eh-hem. Hvis du er fan av Legend of Zelda-franchisen generelt så er det bare å glede seg. Laget av skaperen av de tidligere mangabøkene, het får vi litt mer dybde i den mørke historien bak Twilight Princess-spillet. Vi får vite mer om Links bakgrunn og hvorfor han endte opp i Kakariko Village samt litt mer om Midna (woop woop)!


Naruto: Sasukes Story: Sunrise Novel (Mars)

Har du lest Itachi's Story så er denne absolutt verdt å få med seg! Nå følger vi lillebroren hans i en novellesamling som fortsetter etter mangaen!
Etter den store ninjakrigen har Sasuke forlatt Konoha for å reise rundt og gjøre opp for alt det fæle han gjorde da han jaktet på Itachi og ville ta hevn på hjembyen. Så klart møter han mer trøbbel på veien, for Sasuke er ikke den vennligste personen du møter, men vi liker ham likevel og gleder oss til å lese om hva han har bedrevet tiden med imellom Naruto- og Boruto- serien!


Flying Witch (Mars) 

En mega feel-good serie med smilegaranti! Er du lei historier stappet med action og vold eller typiske kjærlighetsdramaer så er dette mangaen for deg! En rolig historie som handler om Makoto Kowata som akkurat har flyttet til noen slektninger. Der skal hun lære seg magi og bli en profesjonell heks. Den er som en blanding mellom Non Non Biyori og Kiki's Delivery Service!


Dem som det er litt "lenge" til, men som vi venter tålmodig på: Boruto (April) 

I senere tid har folk fått et elsk-hat forhold til Naruto. Det er så klart ikke så ille som for eksempel Bleach, men til slutt satt man bare å håpet at avslutningen kom snart. Det gjelder både mangalesere og animeseere (dear god, the fillers).
Hovedhistorien er over og vi møter barna til de vidunderlige karakterene vi har fulgt i flere år. Boruto er sønnen til (surprise) Naruto og strever med å leve i skyggen til faren sin som er Hokage og ikke har tid til familien sin. 
Med en ny historie fra Masashi Kishimoto og illustrasjoner av Hiroyuki Yamashita forsetter vi reisen i landet med ninjaer og leiemordere og denne gangen håper vi det ikke dras ut i det uendelige!  

Your Name (Juni)
Your Name regnes med å være den mest populære animefilmen som er kommet ut i år og har til og med slått Spirited Away i popularitet! Og det er ikke rart, med en spennende historie og et visuelt under, kan den måles opp mot 5 Centimeters Per Second og Garden of Words. 
Historien handler om en gutt som bor i Tokyo og en jente som bor ute på landet som regelmessig begynner å bytte kropp. Dette er ikke et nytt konsept, men denne historien gir oss en skikkelig feelgood (og nogenlunde mindfucked) følelse og derfor vil vi ha meeeeeer! 

Og så klart: 

SESONG 2 AV ATTACK ON TITAN!!
Bilderesultat for attack on titan gif
Yaaaaaaaaaaaaay!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar