onsdag 11. januar 2017

Nytt i nerdosfæren: Unfortunate Events, Ronja Røverdatter og Han Solo

På førstkommende fredag har A Series of Unfortunate Events premiere på Netflix, og vi i Outland gleder oss som småunger! Vi syntes filmen med Jim Carrey som Count Olaf var helt herlig og ble veldig skuffet da filmen aldri fikk noen oppfølger, til tross for at det finnes hele 13 bøker med godsaker å basere filmer på. Heldigvis var det noen andre som så potensiale i serien og bestemte seg for å lage TV-serie av elendigheten til Baudelaire-barna. Vi slo hjul i ekstase da det ble offentliggjort at den fantastiske Neil Patrick Harris hadde fått rollen som Count Olaf. Han har noen store sko å fylle, men det finnes ikke tvil i våre hjerter om at han kommer til å gjøre en strålende forferdelig jobb!

Mannen som skjuler seg bak pseudonymet Lemony Snicket, Daniel Handler, står også bak manuset til TV-serien, så man kan anta at serien holder seg ganske tro mot bøkene. I følge Handler selv bruker han to episoder per bok. Du kan se traileren her, hvis du ikke er hyped nok allerede:
Filmpolitiet har allerede sett de fire første episodene og gitt dem terningkast fem! Det beste med det hele? Alle episodene slippes på en gang!!I samme ånd kan vi rapportere om at Studio Ghiblis animerte serie Ronja, the Robber's Daughter, kommer til Amazon Prime seinere denne måneden. Serien er regissert av Goro Miyazaki, sønnen til Hayao Miyazaki, og er så klart basert på boka til Astrid Lindgren. Serien kom originalt ut i 2014, men nå er den endelig tilgjengelig i Vesten. Selveste Gillian Anderson har fortellerstemmen :D

For alle Star Wars-fans der ute har vi også litt nyheter! Det har nylig blitt bekreftet at Woody Harrelson har fått en rolle i Han Solo-spinoffen som kommer i 2018. Vi vet foreløpig ikke hvem han skal spille, men vi tipper at det uansett blir himla bra! Andre skuespillere som har fått en rolle i filmen er Emilia Clarke og Donald Glover, som skal spille en ung (og kjekk) Lando Calrissian. SQUEEEEEEEE!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar