mandag 27. februar 2017

Manga Madness Mandag: Topp 10 supersterke karakterer, men som ikke ser sånn ut.

Det er svært vanlig i manga og anime at vi ser karakterer som ser kjempesøte, kjempegamle eller rett og slett kjempeveike ut! I noen tilfeller er det sant, mens i andre så skjuler det seg enorme krefter bak det patetiske ytre!Så klart fortjener Saitama en plass på denne listen, av helt åpenlyse grunner. Hvis man ikke har sett eller lest One-Punch Man så tenker man at hovedpersonen kommer til å dø i første episode/kapittel, for han ser rett og slett for døll ut sammenlignet med de gigantiske monstrene som invaderer byen.
Bertholdt er del av en trio, og ved siden av sine blonde kompanjonger ser han relativt harmløs ut. Tilbaketrukket lite(stort) nervevrak som han er finner du knapt et bilde av ham der han ikke enten gjemmer seg bak vennene sine eller ser ut som det er like før han pisser på seg av skrekk. Og så plutselig BAM! viser det seg at har en mørk hemmelighet som gjør ham til en av de mest badass karakterene i serien. Høyden hans blir i hvert fall bra reflektert for å si det sånn... 
"Pipsqueak", "midged", "dwarf","a molecule that no one sees because it's so small". Edward Elric har mange kallenavn, og det er ikke rart han blir... sett ned på (heh). Han er veldig liten og sammen med lillebroren som tårner over ham så er det lett å tro at han er en svak, liten gutt. Men med et ego som gjør opp for størrelsen, samt at han kan utføre alkymi uten å lage sirkel på forhånd er han kjapp og effektiv i en slåsskamp!


Biscuit (Hunter X Hunter)


Hun er søt, hun er smart og hun er kjempesterk! I motsetning til mange andre på denne listen har Biscuit gått inn for å se søt og uskyldig ut! Hennes virkelige form kan rivalisere selveste Louis Armstrong og hun er veldig flink med Nen-manipulasjon!


Reborn (Katekyo Hitman Reborn) 


Reborn er en søt, liten baby som går kledd i dress, fedora og bærer pistoler. Han er verdens beste leiemorder og er en del av Vongola-familen, den mest beryktede mafiafamilien i verden. 
Reborn har fått i oppgave å vurdere og trene Tsuna, den nye lederen for familien, og vi får virkelig se hvor sterk Reborn er til tross kroppen han har blitt forbannet med! 
Hvem så for seg at den søte "jenta" som Naruto møter i skogen egentlig er en veldig talentfull leiemorder og bodyguard for den legendariske Zabuza! Med utrolige teknikker som "Demon Mirroring Ice Crystals" er han kjapp på foten og ufattelig dødelig. Zabuza har sagt at Haku har overgått selv han som leiemorder og ninja! 
Vi skal ikke lyve. Luffy ser super-pinglete ut! Spesielt tidlig i serien så han ikke ut som en som kunne blitt Piratkongen sammenlignet med alle de andre. Nå har han riktignok vokst mye, men han er enda happy-go-lucky og smiler og ler hele tiden. Litt vanskelig å ta ham på alvor. Men med en gang noen truer vennene hans går han rett inn i battlemode og fiendene får kjenne smaken av Gear- teknikken. 


Lucy (Elfen lied) 


Lucy er en veldig uheldig jente som ble født med små horn på hodet. Hun kan også drepe deg lett som bare det hvis du er innenfor rekkevidde. Etter å ha rømt fra et laboratoriet mister hun hukommelsen og blir litt søte Nyuu. Med et veldig lite vokabular lever hun med venner, og ingen mistenker at hun er omringet av usynlige hender som kan rive en person i flere biter.
Vi greier begge disse under samme kam siden de er gamle og ser skrøpelige ut! Men som vi vet nå så skjuler det seg en enorm styrke bak alle de rynkene og de klarer virkelig å holde ut i en kamp om liv og død! Det er tross alt lederen for Soul Society og Gokus mester det er snakk om!


1 kommentar: