fredag 10. februar 2017

Nytt i Nærdosfæren: Stranger Things og Good Omens

Stranger Things Sesong 2


Etter sesong en så åpnet det seg helt klart en stor fanbase for den mørke, gritty serien om The Upside Down og D&D! Vi blinket med lys og refererte i hytt og pine, og etter cliffhangeren de etterlot oss med så har vi sultet etter mer!

Nå trenger vi ikke vente lenge, altså. Halloween 2017 møter vi Eleven, Hopper og guttene igjen og vi gleder oss sykt. Hvilke monstre ser vi denne gangen, hvor er Eleven, har hun nok Eggos der hun er og vil vi få Justice For Barb????? 
baby excited yes hockey cheering
Baaaaaaaarb!

Anyways, sjekk ut traileren for sesong 2 og join hypen :) Good Omens Miniserie 

Oh, what a day... What a lovely day! (Mad Max reference, check!) 
Men seriøst, for en tid vi lever i! I år får vi se American Gods som tv- serie og alle Neil Gaiman fans sitter klar med popkornet (Se traileren her og sjekk ut vårt tidligere innlegg om serien her) ! Nå viser det seg til at samme fans har mer å glede seg til. I 2018 får vi nemlig en GOOD OMENS miniserie! Ja, du hørte rett! Boken Neil Gaiman og selveste Terry Pratchett skrev sammen, du vet, den superhumoristiske boken om verdens ende, kommer til "the big screen"!! Med Gaiman selv som producer så har vi må å se frem til! Dette hadde han å si om nyheten: 

“Almost 30 years ago, Terry Pratchett and I wrote the funniest novel we could about the end of the world, populated with angels and demons… Three decades later, it’s going to make it to the screen. I can’t think of anyone we’d rather make it with than BBC Studios, and I just wish Sir Terry were alive to see it.”

Squeeee!! Dette gleder vi oss til, og med dette føler vi at vi kan tilgi mangelen på informasjon om Sandman- filmen de har lovet oss leeenge! 
Buckle up, people, this is going to be amazing! 

Nick At Nite dance dancing excited celebration

1 kommentar:

  1. Gleder meg helt sykt til Sesong av Stranger things :) Håper det blir no bøker/comics også av det etterhvert.

    SvarSlett