mandag 13. februar 2017

Romantiske Tegneserier For Alle Og En Hver!


I morgen er det tid for Alle Hjerters Dag, og vi i Outland har mekket sammen en liste over skikkelige romantiske tegneserier, som kan være til nytte enten du skal tilbringe dagen på egen hånd, eller du trenger en liten ekstragave du kan gi under den stearinbelyste pikniken i en varmluftsballong, som du har planlagt siden 15. februar i fjor.
Døden har forelska seg, og setter selve Apokalypsen på vent for å kunne gjenforenes med sin utkårede. De andre tre apokalyptiske rytterne er ikke så himla fornøyd med det.

To kjærester holder sammen gjennom tykt og tynt i en verden korrumpert av teknologi, narkotika og kapitalisme. En verden inspirert av Dredd, hvor Japan er den minste teknologisk avanserte nasjonen. En fristat som kjæresteparet rømmer til for å starte et nytt liv.
Tokyo Ghost, Vol.1: Atomic Garden TP


Blankets 
En fortelling om søskenkjærlighet, vennskap og gryende romanse satt på landsbygda i Wisconsin.


Scott Pilgrim har et ganske bra liv, helt til han forelsker seg i Ramona Flowers og må bekjempe de syv eksene hennes for å kunne bli kjæresten hennes.


En ung munk og en hamkskiftende rev forelsker seg i hverandre, men en gjeng med demoner i ledtog med den japanske keiseren vil ta munken av dage. Reven slår seg sammen med Morpheus for å redde mannen hun elsker.

En tragisk kjærlighetshistorie satt i et magisk, orientalsk landskap, hvor to slavebarn prøver å overleve den brutale verdenen. Se de to barna vokse opp sammen og langt fra hverandre i en historie som du aldri kommer til å glemme. 

Bli med de to søte prinsessene, heltemodie Amira og godhjertede Sadie, på et spennende eventyr hvor de sloss mot onde hekser og fordommer og forelsker seg hodestups i hverandre! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar