onsdag 29. mars 2017

Tardians of the Galaxy fyller 100!!Yes, yes, dette er nemlig blogginnlegg nummer 100! Vi har sett denne bloggen vokse fra en bitteliten amøbeblogg med bare en håndfull lesere, til en veslevoksen monsterblogg med et par tusen lesere. Vi har hatt det himla gøy, og det håper vi dere også har.Siden det første blogginnlegget 2. juni 2015 har vi anmeldt filmer, bøker, tegneserier og manga, og laget lister opp og ned i mente. Vi har vært på Spillexpo, Raptus, Torucon og San Diego Comic-Con. Vi har lekt casting directors for ymse filmer og TV-serier, vi har spekulert masse rundt Game of Thrones og fangirlet så det nesten er flaut over alle de nye superheltfilmene, og så klart STAR WARS!!


Vi går inn i de neste 100 blogginnleggene med ekstremt mye pågangsmot og entusiasme og håper dere kommer til å ha det like gøy som oss! Hva vil dere lese om? Hvor skal vi dra? Hvilke temaer skal vi takle? Hvis du har noe du brenner for, ROP UT!Men, siden dette er et blogginnlegg litt utenom det vanlige, og vi føler oss i det gavmilde hjørnet, tenkte vi at vi skulle ha en liten konkurranse (med premier så klart!) for å feire at vi blir 100.

Nedenfor finner du titler på ting vi har blogget om. Som du kanskje ser har titlene blitt noe omstokket (kan jo ikke gjøre det altfor lett heller :P ). Alt du trenger å gjøre er å stokke om på bokstavene slik at de havner i riktig rekkefølge og blir et ordentlig ord eller en setning.


1. NAGMA SDAMENS GADMAN

2. CAASTINTF TSABES DNA REWHE OT DNFI EMTH

3. OEGUR NEO

4.  EERISS FO FNNUUTTROAE VEESTN

5. TRRNOMAE


Send riktig svar til media@outland.no og merk mailen med "Bloggkonkurranse" og kanskje er det nettopp du som får tilsendt en overraskelse i posten!

Vinneren trekkes 10. april! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar