torsdag 20. april 2017

Nytt i Nerdosfæren: Thor, Star Wars og Deadpool!

De som ikke har bodd under en stein langt ute på vidda uten verken wifi eller strøm har nok fått med seg at årets påske-egg har vært fylt med særdeles mye nerdegodt! Vi har fått en offisiell trailer til Thor: Ragnarok, en teaser til Star Wars: Episode 8, mye snask fra den kommende American Gods TV-serien og det har blitt bekreftet hvem som skal spille Cable i Deadpool 2!!
La oss først snakke om hvor friggin AMAZEBAAAAAAALLS traileren til Thor: Ragnarok er! Musikken, stilen, kostymene, replikkene.....gaaaaah. For ikke å glemme Cate Blanchett som Hela <3 Hele greia gir oss frysninger!!JEFF GOLDBLUM <3 <3 <3

Og som om ikke det var nok, kom det altså en teaser til Episode 8. Vi vet ikke helt hva vi skal si. Den gir oss egentlig ingenting, ikke noe plott, ingen hook, ikke noe konflikt...men daaaayyyuuum, son! Vi er likevel så sykt gira at vi ikke vet hvor vi skal gjøre av oss!! Rey lærer å bruke kraften, Luke er lei av Jediene, Kylo Ren, krig i rommet, eksplosjoner!!!
DET ER ALTFOR LENGE TIL JUL!


For en uke siden ble det altså bekreftet hvem som skal spille mutanten Cable i Deadpool 2. Navn som Michael Shannon (General Zod fra Man of Steel), David Harbour (Jim Hopper fra Stranger Things) og Brad Pitt (!) har blitt nevnt i sammenheng med denne rollen. Selv heiet vi på Stephen Lang og Kevin Nash som potensielle Cables. Men rollen ble til slutt gitt til den talentfulle skuespilleren:JOSH BROLIN! 
(Også kjent som Thanos i Guardians of the Galaxy)


Det har skjedd mye på American Gods-fronten i det siste, og det skulle bare mangle siden den har premiere i slutten av måneden!! Serien har fått en offisiell trailer, en åpningssekvens som er überkul og en rekke bilder fra serien har blitt sluppet. Blant annet dette av Technical Boy og Media:Åpningssekvensen:


BONUSNYHET!!

I dag tidlig ble det annonsert at Sony Pictures Television skal produsere en TV-serie basert på fantasy-eposet THE WHEEL OF FRIGGIN TIME!!! Rafe Judkins, som tidligere har skrevet for Agents of S.H.I.E.L.D, Chuck og Hemlock Grove, kommer til å være manusforfatter, og Harriet McDougal (kona til Robert Jordan) er med på laget som konsulent og produsent! Vi nærer et lite håp om at dette kan bli ordentlig bra. Vi kommer til å mekke sammen en liste med casting-forslag, men i mellomtiden kan dere sjekke ut den her, og se hva dere synes.GOD HELG!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar