torsdag 4. mai 2017

Guardians of the Galaxy vol. 2 - noen inntrykk!

Guardians of the Galaxy vol. 2 har gjort inntog på kinoer over hele verden den siste uken, og vi har så klart vært og sett den! Med en bøtte popkorn i hendene og tindrende blikk gjorde vi oss klare til å bevitne en meget etterlengtet oppfølger. Vi, som de fleste andre, fikk sokkene blåst av oss av den første filmen, og har hatt Awesome Mix vol. 1 på repeat siden filmen kom ut. Hypen, og tvilen, har derfor vært stor rundt vol 2. Kunne den i det hele tatt prøve å leve opp til sin forgjenger? Ville den være like bra som eneren?? Ville den være bra i det hele tatt??
det kortet svaret er:


HEEEEEEEEELLL YEEEEAAAAAAHVi ble revet med helt fra åpningssekvensen da gjengen prøver å bekjempe et intergalaktisk tentakkelmonster som er ute etter sluke noen meget spesielle batterier.
I løpet av de første 20 minuttene har de fornærmet arbeidsgiverne sine, stjålet nevnte batterier, fløyet gjennom et kvanteasteroidefelt forfulgt av et hundretalls droner, og blitt reddet av en mystisk, liten mann (som viser seg å ikke være så liten likevel. Men mystisk?... oh boy!).

Bilderesultat for excited gif


Det blir familiegjenforeninger, nye og gamle venner og fiender, elleville actionscener, skyting, eksplosjoner, referanser i hytt og gevær og en STOR dose herlig Guardians-humor! I denne filmen var det spesielt en person som stjal alle scener og det var så klart:BABY GROOT! BABY GROOT! BABY GROOT!!


Geek & Sundry GIF - Find & Share on GIPHY


Baby Groot er seriøst det beste som finnes i hele verden! Han er dum, han er søt, han er morsom, hissig, temperamentsfull og hvis han blir behandlet dårlig: helt spik spenna gæren!!På en god andreplass kommer Drax, som har en noe ukonvensjonell tilnærming til å avvise folk på en hyggelig måte. Gled dere til å se Drax prøve å være hyggelig mot nykommeren Mantis!Noe mer enn dette vil vi ikke si, sånn at du kan oppleve filmen selv. Men stol på oss når vi sier at det skjer så himla mye kult! Og soundtracket er awesome! 

SYLVESTER STALLONE <3 <3 <3


Og du kommer til å grine som en liten unge!!!!! (for realz though, ta med deg lommetørkle)


Og så må du så klart bli sittende igjen helt helt til slutt. Det kommer nemlig 5 scener etter at filmen er "ferdig"!!!!
(Greier du å gjette hvem de sikter til i siste scenen?)


Showtime GIF - Find & Share on GIPHY


BONUS!

The Dark Tower har fått en offisiell trailer og vi holder på å dø på oss!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar