torsdag 18. mai 2017

Nytt i nerdosfæren: Netflix lager Witcher-serie!!!

Du leste riktig! 

Netflix skal, i samarbeid med blant andre Andrzej Sapkowski og Tomas Baginski, lage en TV-serie basert på den enormt populære Witcher-franchisen! For de som ikke vet det er Sapkowski forfatteren bak Witcher-bøkene, og Baginski er fyren som står bak blant annet introsekvensene til spillene og den eksepsjonelt fantastiske teaser-traileren til Cyberpunk 2077!
Med seg på laget får de The Expanse-produsentene Sean Daniel og Jason Brown.
Serien skal baseres på Sapkowskis bøker om Geralt, og ikke spillene fra CD Projekt Red. Det vil altså si at handlingen i TV-serien er satt før det som skjer i spillene.
 Sapkowski selv har dette å si om prosjektet:

“I’m thrilled that Netflix will be doing an adaptation of my stories, staying true to the source material and the themes that I have spent over thirty years writing. I’m excited about our efforts together, as well as the team assembled to shepherd these characters to life.”

Det er foreløpig ikke blitt satt noen utgivelsesdato, men vi er så klart allerede så hyped at vi knapt får puste! Til tross for dette har vi greid å koke sammen noen forslag til hvem vi kunne tenke oss å se i det forskjellige rollene:


Vesemir

Liam Neeson

Sean Bean

Stellan Skarsgård


Dandelion

Ben Barnes

Johnny Depp


Triss

Vittoria Puccini


Yennefer

Megan Fox


Ciri


Saoirse Ronan

Millie Bobby Brown


Geralt

Mads Mikkelsen

Anson Mount

Charlie Hunnam


Hva synes dere om forslagene våre? Og hvem kunne dere tenke dere å se i en Witcher-serie?Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar