onsdag 31. mai 2017

Wonder Woman!
Da er det endelig juni og det er mange grunner til å glede seg over det! Man kan gå i lettere klær, sitte ute i sola og spise is, is og mer is.

Bilderesultat for wonder woman ice cream

En annen grunn til å glede seg er at vi får en av de kuleste, kvinnelige superheltene til det store lerretet, nemlig Wonder Woman! 
16. juni sparkes det ifra og vi får se mega-kickass Gal Gadot som amazonen, Diana, som har blitt trent til å bli en stor kriger helt siden hun var liten. En dag krasjer det et fly på den bortgjemte øya Themyscira og kjekke Steve Trevor (spilt av Chris Pine, yaay) forteller dronning Hippolyta og crewet hennes om 1. verdenskrig og at de trenger sårt hjelp. Diana tar  på seg det å hjelpe verden utenfor, og sammen drar hun og Steve til London for å få en slutt på krigen.

Alt av bilder, plakater og trailere som har blitt sluppet så langt ser AMAZEBALLS ut, og vi i Outland hviner i fryd hver gang vi får en ny smakebit fra filmen!
Check it out!

Wonder Woman Poster
Glem elg, nå skal det være Gal i solnedgang.


Steve og Diana holder utkikk etter to små menn med en ring.

Climbing the corporate ladder.Time to kick ass and chew bubble gum...

Etter hva vi har hørt så har vi stor grunn til å se frem til den nye DC-filmen! Til tross for at tidligere filmer har blitt slaktet av kritikere, har Wonder Woman filmen allerede fått gode tilbakemeldinger og kan være DC's reddende engel. Vi håper virkelig det!I forbindelse med filmen ser vi det derfor passende å ha Wonder Woman vol 1: Blood som månedens tegneserie. Du kan få den i alle butikkene våre  til en finfin nedsatt pris slik at du kan lese deg opp på amazonekrigeren Diana før filmen!


 bloodNevnte vi at vi gleder oss?
Bilderesultat for excited gif


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar