mandag 17. juli 2017

DOCTOR WHO!!!

Bilderesultat for doctor who

Søndag var en spennende dag for alle Whovians! Det var dagen hvor de skulle annonsere den 13. Doctor! Det var snakk i at de ville gå tilbake til en yngre Doctor, siden Matt Smith slo så godt an blant den yngre generasjonen. Så vi tittet på alle (de 5) britiske skuespillerne der ute, men hadde ingen aning hvem som fikk æren av å være den neste til å reise i Tardisen!  

Men så slo BBC på stortromma og la ut denne traileren/teaseren: EN DAME?? EN DAME SOM DEN 13. DOCTOR??? 
Bilderesultat for doctor who happy gif

Oh yes, Whovians, til tross for at BBC tidligere har sagt at verden ikke var klar for en kvinnelig Doctor så slo de på stortromma og slo Jodie Whittaker i ansiktet vårt! Man kjenner henne kanskje igjen fra serien Broadchurch med David Tennant, dermed mistenker vi at Tennant selv har hatt en finger med i spillet! 

Doctor Who's nye produsent, Chris Chibnall skriver følgende:

"I always knew I wanted the 13th Doctor to be a woman and we’re thrilled to have secured our number one choice. Her audition for the Doctor simply blew us all away.
Jodie is an in-demand, funny, inspiring, super-smart force of nature and will bring loads of wit, strength and warmth to the role. The 13th Doctor is on her way." 
Hvordan kan man ikke glede seg etter dette? 
Skaperne selv er veldig hypet, og skriver at en kvinnelig Doctor bringer nye muligheter og en viss "freshness" til serien, men er vi fans like glade?
Vi må nok forvente en stor splitt blant Whovians, men man kan ikke benekte at serien har mistet litt av flammen den hadde tidligere, og da mener vi ikke pga Capaldi, men manus generelt.
Derfor ser vi frem til en HELT NY, KVINNELIG Doctor og krysser fingrene for at dette blir bra!

1 kommentar:

  1. Kan godt hende Tennant har hatt ein finger med i spelet, men meir sannsynleg er det vel at det er Chibnall sjølv som gjekk etter ho. Han stod jo trass alt bak Broadchurch og.

    SvarSlett